“Physical fitness is the first requisite of happiness”

157

 

I zato za fenomenalni izgled, apsolutno zdravlje i oslobađanje od stresa poslušajte što kažu polaznice nekih od brojnih programa iz ponude Pilates studija Energy Fit i osjećajte se pozvanima:

MAJA
BODY FIT BY JENNY treniram od 9. mjeseca prošle godine i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima. Učvrstila sam i izdefinirala sve mišiće na tijelu, a najviše sam zadovoljna stražnjicom. Općenito se osjećam puno bolje, hodam uspravnije i imam više energije. Htjela bih još naglasiti da BODY FIT nije onaj tip treninga koji vam nakon nekog vremena dosadi zahvaljujući našoj trenerici Jenny koja nas svaki put iznenadi nečim novim i prenosi svoj entuzijazam, volju i ljubav prema vježbanju na nas.

DUNJA
Uvijek bi trebalo učiniti nešto za sebe, tako je pilates vrlo važan za moju kvalitetu života. Individualni treninzi kod Jenny u Studiju Energy Fit puno mi znače i nakon njih osjećam se odlično, a čini mi se da i bolje izgledam . Volim njenu metodu rada i sve vježbe, ali ipak najdraže su mi „high hills“ ili „visoke pete“ jer upravo zahvaljujući njima mogu skakutati u visokim petama cijeli dan, u kojima sam ponekad mogla biti samo par sati na nogama. Zašto sam odabrala individualne treninge? Pa zato jer tada radimo zajedno i prema mojim potrebama, a i nema švercanja u grupi. Ponekad na individualni trening idem jednom, ako uspijem vremenski i financijski, onda i dva puta tjedno i to je apsolutno najbolje što mogu napraviti za sebe, svoju kondiciju, pa i izgled.

Dobro došli!

Aerobic i pilates studio Energy
Ružićeva 18a, Rijeka
051/372-329
099/560-65-21
Energy Fit možete lajkati i na Facebooku
www.energyfit.hr

Komentari