Pet horoskopskih znakova koji se boje pokazati svoje emocije!

Jeste li među njima?

2013

Pokazivanje emocija nekim ljudima predstavlja veliki problem, a neki se emocija toliko plaše da često djeluju hladno i nezainteresirano, iako su zapravo sve, samo ne takvi. Evo koji se horoskopski znakovi skrivaju i bježe od osjećaja.

VODENJAK

Vrlo nerado pokazuju emocije jer misle kako bi zbog toga mogli djelovati ranjivo. Radije će držati distancu, nego da se otvore prema određenoj osobi i dopuste da okolina vidi da nisu tako snažni kao što se čini da jesu.

ŠKORPION

Škorpioni se teško otvaraju jer pokazivanje osjećaja nerijetko povezuju sa mogućnošću da ih netko izda.  Izbjegavanje pokazivanja osjećaja im daje osjećaj da su zaštićeni pred vanjskim utjecajima.

DJEVICA

Svoje osjećaje i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma – ukoliko glume da imaju baš uvijek na sve odgovor, manje su i mogućnosti da će netko primijetiti kako su zapravo – ranjivi.

BLIZANCI

Ne podnose da ih netko smatra ranjivima, zato se uvijek prilagođavaju drugima. Ako svakome pokažu samo jednu stranu svoje osobnosti, nitko ih neće u potpunosti upoznati i zbog toga se blizanci osjećaju sigurnijima.

BIK

Bikovi iza tvrdoglavosti skrivaju svoju ranjivost i osjećaje, a baš zbog toga često ostavljaju utisak da su vrlo snažni i nedodirljivi. Istina je da se bikovi na taj način samo štite jer se ne žele pomiriti sa činjenicom da su i oni – ranjivi.

Komentari