Pažnja ljubitelji Harryja Pottera! Predavanja iz Hogwartsa možete pratiti online!

127
harry potter

Škola vještičarenja i čarobnjaštva Hogwartsu održava online predavanja! Čini se da čak i čarobnjaci i vještice trenutno poštuju socijalno distanciranje!

Dakle, ako ste ikada sanjali o pohađanju tečaja Umjetnosti obrane od tame kod profesora Lupina ili o napitcima kod profesora Snapea – nastavite čitati! Iako online platforma postoji od 2014. godine, ne možemo smisliti bolje vrijeme da skinete prašinu s vašeg čarobnjačkog znanja.

Obožavatelji se mogu upisati na tečajeve herbologije, napitaka, čarolija, astrologije, povijesti magije, transfiguracije i obrane od mračnih vještina u Hogwartsu. Klikom OVDJE možete pronaći opsežan skup predavanja koji pokrivaju svih 7 godina kurikuluma Hogwartsa!

Međutim, jedan nedostatak je to što nema ceremonije sortiranja u Hogwarts Is Here. Umjesto toga, to možete učiniti na Pottermoreu i nakon što Šešir za razvrstavanje proglasi vašu kuću, možete prijeći u Hogwarts i pridružiti se ostalim svojim ukućanima.

Naravno da postoji Čarobni svijet Harryja Pottera i Harry Potter Studios u Londonu, ali u smislu stvarnog iskustva Hogwartsa, ovo je najbliže koje možete dobiti! Možete dobiti potpuno akademsko iskustvo – od predavanja, zarađujući House Points i još mnogo čega.

Hogwarts Is Here je mješavina MOOC-a (masovnog otvorenog online tečaja) i RPG-a (igre igranja uloga). Ovaj sustav omogućuje posjetiteljima da stvarno sudjeluju u zadacima, kupe čarobnjačke potrepštine u Flourish i Blotts, igraju kvizove, rješavaju testove i nagrađuju se kućnim bodovima. Ovi se bodovi skupljaju za House Cup. RPG sustav omogućuje posjetiteljima stranice da se uključe u društvenu zabavu i upoznaju druge studente Hogwartsa poput njih. Možete se pridružiti Quidditch grupama, opustiti se u zajedničkoj sobi u kući ili posjetiti Hogsmeade.

Izvor: Klook

L.B.

Komentari