Paso doble, jive, valcer, cha-cha-cha…brojimo još malo do nove sezone Plesa sa zvijezdama!

70
Mia Kovačić i Janko Volarić Popović/Foto: Nova TV

Jedna od najgledanijih zabavnih emisija Ples sa zvijezdama vraća se ove nedjelje na male ekrane, na komercijalnu televiziju Novu TV.

Ovu spektakularni show  HRT je emitirao od 2006. do 2013. Svoje će plesačke vještine u nedjelju pokazati 11 parova, a ocjenjivat će ih četveročlani žiri kojeg čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicholas Quesnoit i Tamara Despot, a kroz nedjeljne emisije do samoga finala vodit će nas voditeljski par Mia Kovačić i Janko Volarić Popović.

Plesni će podij dijeliti spisateljica Josipa Pavičić Berardini s Damirom Horvatinčićem, plesnim koreografom, instruktorom sportskog i rekreativnog plesa te državnim prvakom Hrvatske u latinoameričkim plesovima i finalistom brojnih inozemnih i domaćih natjecanja i već poznatim licem u showu Ples sa zvijezdama.

Novinar lifestyle emisije IN magazin Davor Garić plesat će s Valentinom Walme, državnom prvakinjom u latinoameričkim i standardnim plesovima.

Glumac Slavko Slobin plesat će s Gabrielom Pilić, koje ima osvojenih 16 naslova prvakinje Hrvatske u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

View this post on Instagram

Cha cha se vraća. Nedjelja. @plessazvijezdama

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Hrvatski stilist Marko Grubnić plesat će s partnericom Elom Vuković, dvostrukom državnom prvakinjom u kombinaciji 10 plesova, trostrukom državnom prvakinjom u standardnim plesovima i dvostrukom viceprvakinjom u latinoameričkim plesovima.

Profesionalni plesač Marko Mrkić partner je podiju pop-pjevačici 90-tih i nekadašnjoj miss Dalmacije Viktoriji Đonlić Rađa.

Nives Celzijus, pjevačici, glumici, modelu i spisateljici plesni je partner Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Poznatoj influencerici i glumici Sonji Kovač u plesnom dvoboju partner je Gordan Vogleš, potpredsjednik Nacionalnog plesnog vijeća, nositelj sudačke licence World Dance Council te višestruki prvak na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima.

Stand up komičar Ivan Šarić plesat će u društvu Paule Jeričević, državne prvakinje i članice hrvatske reprezentacije na europskim i svjetskim prvenstvima u plesanju. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana.

Glumica Ecija Ojdanić plesat će u društvu profesionalnog plesača Marka Šapine, iza kojeg je desetogodišnjeg aktivnog natjecateljskog iskustva u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hop-om.

Glumicu Anu Vučak Veljaču na plesnom će podiju voditi Mario Ožbolt. Marko je  tri godine zaredom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu Tvoje lice zvuči poznato.

Plesna partnerica pjevaču Damiru Kedži je Helena Janjušević, diplomirana kineziologinja s velikim iskustvom u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova.

Odbrojavanje je počelo, s nestrpljenjem čekamo prvu emisiju u kojoj će plesni parovi pokazati kako im idu standardni plesovi, bečki i engleski valcer, tango i quickstep, ali i latino-američki stilovi, rumba, paso doble, jive i cha-cha-cha.

Novost je što će gledatelji moći uživati u još jednom novom plesu, no molimo za strpljenje, više ćete saznati već u nedjelju.

Komentari