Ovo su najbolji hoteli za obitelj s djecom u Europi

146
austrija

Šesti put, putni portal Kinderhotel.info je identificirao najbolje hotele s izvrsnim ponudama za djecu.

Portal www.kinderhotel.info, koji se specijalizirao za obiteljske praznike i jedna je od najvećih platformi za pretraživanje obiteljskog smještaja s više od pet milijuna impresija na stranici godišnje, počastio je 50 hotela najboljih hotela za obitelji s djecom s nagradom Kinderhotel.info 2024.

Oko 730 obiteljskih hotela iz 14 europskih zemalja bilo je prihvatljivo za nagradu, koja je uručena šesti put. Najbolja 3 obiteljska hotela nalaze se u Gornjoj Austriji, Švicarskoj i Salzburgu. Prvo mjesto otišlo je u Familux Resort Dachsteinkönig u Gosauu (Gornja Austrija), a slijedili su je Märchenhotel Braunwald (Švicarska) i obiteljski hotel Oberkarteis u Hüttschlagu (Salzburg). Od 50 pobjedničkih hotela, 33 su iz Austrije, 12 iz Njemačke, četiri iz regije Trentino-South Tirol i jedan iz Švicarske.

Top 10 europskih obiteljskih hotela:

1. Dachsteinkönig – Familux Resort, Gosau (Gornja -Austrija, Austrija)
2. Fairytale Hotel Braunwald, Braunwald (Švicarska)
3. Obiteljski hotel Oberkarteis, Hüttschlag (Salzburg, Austrija)
4. Familotel Sonnenpark, Willing (Hesse, Njemačka)
5. Oberjoch – Familux Resort, Bad Hindelang -Oberjoch (Bavaria, Njemačka)
6. Hotel Hotel Hintertuxerhof, HinterTux (Tyrol, Austrija)
7. Familotel Landhaus Zur Ohe, Schönberg (Bavaria, Njemačka)
8. Obiteljsko odmaralište Petschnighof, Diex (Korinthija, Austrija)
9. Familotel Amiamo, Zell Am See (Salzburg, Austrija)
10. Alpenrose – Familux Resort, Lermoos (Tyrol, Austrija)

Za nagradu KinderHotel.info 2024. godine, detaljno su ocijenjeni kriteriji objekata, usluga i mišljenja gostiju 745 obiteljskih hotela. Konačno rangiranje temelji se na ukupnom broju bodova za sve čimbenike. Ocjene korisnika KinderHotel.info, kao i 3 glavna portala za ocjenjivanje Google, TripAdvisor i HolidayCheck uključeni su u rangiranje. Posebna značajka je samorazvijeni “faktor bez usavršavanja”, koji povezuje broj loših recenzija svakog hotela s brojem svojih soba.

Komentari