Ovo je najljepši riječki izlog, a nalazi se na Koblerovom trgu

Ova plišana gospoda, očaravajući medvjedići u king size veličini, zbigecani čekaju vas u izlogu i uljepšat će vam dan

387

Teddy Bear ili plišani medvjedić, za neke medo, predstavlja vječnu inspiraciju od najranijih dana našeg djetinjstva. Osim što se nalazio u gotovo svakom krevetiću i kutiji za igračke, stariji se sjećaju davne televizijske emisije “Mendo i Slavica”, a neki gradovi poput Berlina smatraju ga svojom ikonom i zaštitnim znakom.

Nekad omiljena televizijska serija “Mendo i Slavica”

Mekani, podatni, dobroćudni i strpljivi, neopterećeni suvišnim kalorijama, drugim riječima uvijek prijateljski raspoloženi, tu su da nas oraspolože, izvuku skrivene emocije i razvuku lice u osmijeh. Upravo takav osmijeh čeka vas na riječkom Koblerovom trgu ako zavirite u izloge modnog dućana Volo libero.

Njegov vlasnik izloge je uredio u znaku medvjedića, zapravo medvjeda, jer velike lutke s glavama “medota” nose profinjenu talijansku modnu odjeću, koja se ovih dana nudi na prigodnoj akcijskoj prodaji. Veliki natpis  “Sale 50%” dodatno privlači pažnju, mada ruku na srce takve brojčice možete vidjeti i na drugim izlozima, ali ovakve neodoljive, usto dobro odjevene i stilski dotjerane medvjede nigdje drugdje. Ukoliko krene inicijativa za izbor najljepše uređenog izloga s akcijskom prodajom, onda naš glas ide izlozima modnog dućana Volo liberi. Oni  koji žele doživjeti bliski susret s “medotima” neka prošeću Koblerovim trgom i upoznaju ovu ekipu iz izloga. U povjerenju,  navodno je prolaznicima najsimpatičniji onaj mrki medo sa crveno smeđim šalom koji diskretno namiguje.    

Komentari