Ovo je ljetni posao iz snova: Za 100 tisuća dolara plivajte u bazenima u svih 50 država u SAD-u

147
bazen

‘Airbnb of Pools’ nudi ljetni posao iz snova za jednog sretnog i talentiranog kreatora sadržaja koji će napraviti video recenzije bazena u svih pedeset država SAD-a i zaradio do 100 tisuća dolara.

Swimply je tvrtka koja se specijalizirala za tržišta najma bazena, hidromasažnih kada i sauna, teniskih terena, terasa i drugih prostora za događaje i R&R.

S već golemim popisom lokacija diljem zemlje, potreban im je jedan stručnjak ‘Chief Pools Officer’ da ih pregleda.

Kandidati bi trebali biti stariji od 18 godina i rezervirati jedan bazen putem platforme Swimply za izradu video recenzije u stilu društvenih medija. Svi videozapisi moraju se poslati do 15. lipnja, a sve prijave moraju uključivati označavanje i praćenje tvrtke putem @swimply i korištenje hashtaga #SwimplyDreamJob.

“S raznolikim nizom bazena diljem zemlje, imamo ponešto za svakoga, a glavni upravitelj bazena bit će naš primarni stručnjak i glas o tome kako pronaći najbolje vodene izlete smještene u američkim dvorištima”, napisao je Swimply na svojoj web stranici.

Osnovna plaća Chief Pools Officer-a malo je 50.000 USD godišnje, ali dolazi s 50.000 USD potencijalnih bonusa za učinak, ovisno o angažiranosti sadržaja i povratnim informacijama.

Ne postoji ograničenje broja prijava, a svi potencijalni kandidati dobit će nastavak razgovora s izvršnim direktorom Swimplyja, Derekom Callowom te “plivački test”.

Izvor: GoodNews Network

Komentari