Ovo bi svaki Star Wars fan trebao imati

Koliko se vi veselite novim Ratovima zvijezda? Mi smo već u predfilmskom raspoloženju!

504

Dugo očekivani nastavak Star Wars sage koja već desetljećima oduševljava ljubitelje znan-fana uskoro stiže i u naša kina. Star Wars:Force Awakens mnogi očekuju sa totalnim oduševljenjem, a neki (oni koji nisu bili oduševljeni s prošla 3 prequela originalnom serijalu) s malom zebnjom. U svakom slučaju jedva čekamo vidjeti što je George Lucas sada spremio.

Ono što je definitivno uzelo maha je merchandise koji se prodaje i kupuje naveliko. mi donosimo par stvari koje bi svaki Star Wars fan trebao imati u svom domu!

Star Wars glave za tuš

Tuširanje može biti totalno u znaku ratova zvijezda ako si nabavite ove predobre tuš glave u obliku Dartha Vadera (za ljubitelje tmane strane naravno) i svima najdražeg robota R2-D2 ako ste pristalica dobrih dečki

star-wars-showerhead-darth-vader-r2-d2-12

star-wars-showerhead-darth-vader-r2-d2-13

Star Wars Campbell juhice

juhe

Jesen je krenula naveliko, hladniji su dani pred vratima i idelano je vrijeme za tople juhice. A ako te tople juhice mogu biti u znaku Star Warsa onda je to pun pogodak. Američka kompanija gotove hrane, Cambell’s, nedavno je izdala seriju Star Wars juha s rezancima u oblicima Stormtroopera, Darth Vadera, R2-D2-a i C3PO-a.Ovo ograničeno izdanje konzervi ima i kružne špagete koji dolaze s umacima od rajčice i sira, i rezancima u oblicima Star Wars likova.

Vaš osobni BB-8 droid (iz novog serijala)

sphero-bb-8

Za one totalne i apsolutne fanove koji su spremni potrošiti i nešto više novca (179$ da budemo točniji) na tržištu se nalazi i cca 15 centimetara visoki, daljinski upravljani BB-8 droid. Oni koji su gledali i pratili razvoj novog nastavka znaju da je to lead droid u filmu! Možete ga naručiti na www.thinkgeek.com ! Ako niste spremni baš keširati te novce, na istoj stranici možete naći i jedanko tako simpatični jastuk s u obliku istog droida :), taman za stiskanje uz neku od juhica!

Dakle, naoružajte se Star Wars memorabilijom i strpite se još malo do početka prikazivanja!

Ps Obavezno pratite i nas jer ćemo sigurno imati par karata za kino!!

Komentari