Ovi horoskopski znakovi nogirati će vas, čim naiđe bolja prilika od vas!

Ipak se nadamo da vaš partner/ica nije među ovim znakovima!

515

Neki horoskopski znakovi su jednostavno takvi: vjernost im nije jača strana, a ako im se na putu nađe netko tko im se učini zanimljivijim od vas, nema garancije da nećete dobiti nogu. Otkrivamo s kojim znakovima morate biti posebno oprezni kada je u pitanju vjernost.

BLIZANCI

Oni točno znaju što žele…dok se ne predomisle. Svoje odluke mijenjaju kako vjetar puše, pa nije niti čudno ako taj isti blizanac utvrdi da nije više baš zainteresira za tebe.

OVAN

Ovnovi su strastveni, vole biti u središtu pažnje i obično su ludi za osobom s kojim su u vezi. No ima jedan problem – obično ta strast brzo prođe, a ovan vrlo lako može potražiti nekog novog s kim će i dalje biti u središtu pozornosti.

DJEVICA

Perfekcionisti koji uvijek znaju što žele, a više od svega vole da sve bude po njihovom. Izgledno je da će pobjeći glavom bez obzira, čim utvrde da je osoba s kojom su u vezi previše dosadna.

ŠKORPION

Na početku veze su vrlo strastveni i baš zbog te strasti nerijetko žure u nešto što se na kraju ispostavlja da baš i nije bilo za njih. Jednom kada utvrde što se skriva pod površinom, završavaju vezu i ponovno se zaljubljuju u nekog drugog, ali pod istim, površnim uvjetima. Ono što ih najčešće dovede do prekida veze je nedostatak seksualne privlačnosti.

 

 

Komentari