Ove stvari zabranjeno je raditi u Hrvatskoj: Od sjedenja na hladnom betonu do stavljanja torbe na pod

120
sjedenje

Royal Croatian Tours na svojem je vlogu objavio stvari koje je zabranjeno raditi u Hrvatskoj.

Prva stvar na popisu jest da se ne smije hodati bosonog. Ako hodate bosonogi, dobit ćete upalu mjehura.

Na drugom mjestu nalazi se sjedenje na hladnim površinama kao što su beton, pločice i slično. Uvijek je potrebno staviti jastuk za sjedenje.

Na trećem mjestu nalazi se upotreba masti. Naime, ako vas bole pluća, potrebno je mast staviti na krpu ili novine i potom prisloniti na prsa. Na ovaj način liječili su se ljudi u prošlosti. Dakle, ne treba se podcjenjivati moć masti.

U slučaju da vas boli trbuh, najbolji lijek je domaća rakija. Naravno, rakija se i inače ne smije odbijati.

Na petom mjestu nalazi se vegetarijanska kuhinja. Čak i ono što nije vegetarijansko, poput piletine ili puretine, u Hrvatskoj može proći kao vegetarijansko.

Za vaše dobro, trebali biste pomirisati što se nalazi u plastičnim bocama. U svakoj plastičnoj boci, umjesto vode ili soka, moglo bi se pronaći nešto alkoholno.

Propuh je tihi ubojica. Zbog toga, zabranjeno je otvarati prozore i kreirati propuh. Propuh je uzrok raznih upala i bolova u vratu, leđima i glavi.

 

Ako ste muškarac, ne zaboravite “pederušu”. Ona je obavezna za skladištenje ključeva, mobitela i novčanika.

Zabranjeno je poistovjetiti vodu s morem. Dakle, voda nije more.

Isto tako, zabranjeno je stavljati torbu na pod. Ako stavite torbu na pod, bit ćete siromašni.

Nije pametno niti sjediti na rubu stola. U slučaju da se single i sjednete za rub stola, to je znak da se nikad nećete oženiti/udati.

Zabranjeno je odbijati trudne žene. Ako vas trudna žena nešto zamoli, morate joj to omogućiti jer ćete u suprotnom dobiti ječmenac.

L.B.

Komentari