Ovaj horoskopski znak bit će najuspješniji na TikToku

440

U današnje vrijeme postaje sve lakše postati influencer na društvenim mrežama i ubrati svoj uspjeh. No, jesu li neki horoskopski znakovi za slavu prikladniji od drugih?

Koristeći alate tvrtke Influencer Marketing Hub i Ubiwiz, OnBuy.com pronašao je horoskopske znakove među 95 najpopularnijih TikTok računa i izračunao njihovu procijenjenu zaradu po postu. Sada mogu otkriti koji je horoskopski znak najuspješniji na platformi društvenih mreža!

horoskop

Bik je najuspješniji znak zvijezde na TikTok-u.

Bik je na vrhu liste kao horoskopski znak koji će najvjerojatnije biti uspješan. Procjenjuje se da bikovi u prosjeku zarađuju do 26.945 eura po postu. Poznati TikTokeri koji posjeduju zemljani znak uključuju osobe poput Charli D’Amelio (@charlidamelio), TikTok račun broj jedan s 113,9 milijuna pratitelja.

Drugi najuspješniji horoskopski znak na TikTok-u je Ovan. U prosjeku bi ovnovi mogli zaraditi do 21.877 eura po postu. Poznati računi Ovnova na TikToku uključuju zvijezde poput Spencera Knighta (@spencerx) i Lorena Graya (@lorengray), a svaki ima preko 50 milijuna pratitelja.

Na trećem mjestu se nalazi Vodenjak. Ovaj horskoskopski znak pomno prati Ovna s prosječnom potencijalnom zaradom od 21.647 eura po postu. Devet od 95 najboljih računa na TikTok-u koji su praćeni su Vodenjaci.

Iako se obično smatra okrenut novcu, na četvrtom je mjestu Jarac s prosječnom potencijalnom zaradom od 20.921 eura. Njihove ambiciozne i uporne osobine očito su im pomogle da doguraju tako daleko.

Blizanci su najmanje uspješni
Na drugom kraju popisa nalazimo da je Rak pretposljednji s prosječnom potencijalnom zaradom od 16.387 eura po postu. Poznati TikTokeri koji su u znaku Raka uključuju Krisa Kollinsa (@kallmekris) i pop zvijezde Ariana Grande i Selena Gomez.

Horoskopski znak za koji je najmanje vjerojatno da će uspjeti na TikTok-u su Blizanci, s prosječnom potencijalnom zaradom od 16.224 eura po postu. Unatoč Jamesu Charlesu, 16. najpraćenijem računu na TikTok-u koji je Blizanac, čini se da se impulzivni zračni znak  podudara s njihovim stereotipom nestabilnosti i odustajanjem od stvari u tren oka.

OnBuy.com je zatim razgovarao s Joyce Olsen sa PsychicWorld.com o tome zašto bi neki znakovi zvijezda mogli biti uspješniji od drugih. Rekla je: “Bikom vlada planet Venera, koji predstavlja ljepotu i umjetnost. Oni koji posjeduju znak Bika imat će prirodan umjetnički štih, što je vjerojatno razlog zašto se na TikToku može vidjeti da su uspješni. Oni su također tip osobe koje čvrsto vjeruju u polaganu stvar i postizanje uspjeha, pokazujući svoju odlučnu prirodu koja će zauzvrat dovesti do uspjeha. Na drugom kraju ljestvice, Blizanci obično ne mare za novac i materijalističke predmete, nego radije stvaraju jake osobne veze. Iz tog će razloga obično raditi ono što žele, a ne ono što će im vjerojatno donijeti najviše novca, što će objasniti njihov nedostatak financijskog uspjeha na platformi društvenih medija. “

Komentari