Što to sve ima u novom ZTC-u?

2694

Dugoočekivani Zapadni Trgovački Centar konačno je otvorio vrata svojim posjetiteljima. Svojim izgledom Centar predstavlja obrise Kvarnerskog zaljeva te se dijeli na dva glavna tijela zlatne boje. Pogled na more osiguran je preko panoramskih dizala.


Nakon VIP otvorenja u srijedu, jučer u 11h ZTC je dočekao prve posjetitelje koji nisu skrivali oduševljenje ponudom, poklonima i popustima koji su ih dočekali. Tako su cijeli dan obilježile gužve, ali i pozitivne reakcije Riječana na novootvoreni trgovački centar. Smješten na čak 6 etaža, s 1000 natkrivenih parkirnih mjesta i preko 50 prodajnih mjesta Centar je privukao pažnju brojnih znatiželjnika koji su odlučili na dan otvorenja posjeti ga i provjeriti što se nudi.

Za svaku pohvalu je donacija na 37. 500 kuna koju su investitori uručili prof. dr.sc. Jeleni Roganović, predstojnici pedijatrijske Klinike za hematologiju i onkologiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Značajno je da je dolazak ZTC-a označio je i otvorenje brojnih radnih mjesta što je od velike dobrobiti za zajednicu.
Otvoren svaki dan, svojim kupcima ZTC nudi brandove kojih dosad nije bilo u regiji, ali i raznovrsnu ponudu za sve uzraste. Osim samih prodavaonica, ZTC nudi i mjesta za gastro osvježenje, kao i za druženje uz odličnu kavu i ostale napitke.
Popis trgovina: H&M, Mio Mare, L’occitane, Europa 92, Je’s, Marina Militare, Obuća, Diadema, Yamamay, Hervis, Lush, WGW, Peko, Osh Kosh, New Yorker, Shooster, Boutique, Galileo, IZO, S’Oliver, One 2 Play, Iris, Shoobedo + Samsonite, Food City, Benetton, Heta, VIP, Funky Fish, Passage, Tradexco, C&A, Plodine, Topshop, Deichmann, DM, Mϋller, Bitechnique, Vitapur, Exclusive Change, Takko, Flumen, Tom Taylor

Posjetitelje očekuju popusti do kraja tjedna, a bogat program događanja najavljuje se i za idući vikend. ZTC je sa svojom bogatom ponudom , atraktivnom lokacijom donio kvalitetu ponude ne samo u grad Rijeku, već u cijelu regiju.

foto: Petar Kurschner

Komentari