Otvoren swingerski klub u Rijeci

12299

Na adresi Pavlovac 9, u Matuljima možete odnedavno pronaći novu zanimaciju za sve one koje ovakav vid zabave zanima. Ne radi se o klubu gdje strastveni plesači uživaju u swing glazbi već o onoj vrsti gdje strastveni pojednici i parovi uživaju jedni u drugima.
Kako na web stranici Elite swinger cluba Prive stoji, klub je zatvorenog tipa, dakle samo za članove, a deklarirano postoje kao udruga za promicanje ljudskih prava i seksualnih sloboda. To su kao što svi znate slobode koje je bitno promicati u svakom momentu. Odgovorno naravno.

Tako možete saznati na informativnom webu da su cijene ulaska/članstva u klubu od 200 kn za parove, zatim 400 kn za pojedince muškog roda, dok je članstvo za dame besplatno. Može li se iz toga zaključiti da su dame nešto manje zainteresirane za swingerske aktivnosti?

Uglavnom, pravila ponašanja su vrlo jasna, tako da na webu stoji jasno da NE znači ne, te još neke sitnice kojih se morate pridržavati kako vas ne daj bože ne bi izbacili. Također, ne pokušavajte doći u tenisicama i trenerkama – dress code je obavezan.

Na web stranici  Elite Swinger cluba Prive pronaći ćete kontakte, radno vrijeme i ine bitne podatke!

Komentari