Otvoren natječaj: postanite dio spota pjesama grupe Queen

54

Grupa Queen jedna je od najpoznatijih rock grupa, čije se pjesme učestalo pjevaju na sportskim natjecanjima, kao na primjer pjesma We Are The Champions. Uz tu, još je nekoliko Queenovih pjesama koje gotovo svatko zna, što pokazuje i brojka gledanosti na YouTubeu.

O popularnosti grupe govori to što se danas, gotovo pola stoljeća kasnije, snimaju novi spotovi za njihove pjesme. Upravo je u tijeku prikupljanje materijala za nove spotove. Naime, povodom milijardi pogleda YouTube provodi kampanju u kojoj mogu sudjelovati svi ljudi svijeta i zajedno stvoriti novi spot za tri pjesme grupe Queen.

Riječ je o pjesmama Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now i A Kind of Magic. Za svaku od njih otvoren je natječaj na koji možete poslati svoj video s onime što se traži za određenu pjesmu. U Bohemian Rhapsody naglasak je na pjevanju ili sviranju, Don’t Stop Me Now iziskuje ples, a A Kind of Magic vizualnu umjetnost.

Natječaj traje do 18. kolovoza za sve zemlje svijeta. Na natječaj se smiju prijaviti osobe starije od 13 godina. Ako vas odaberu, bit ćete dio spota za jednu od pjesama grupe Queen koji će ući u povijest! Spot će biti objavljen najesen na službenoj YouTube stranici grupe Queen.

Bohemian Rhapsody pjesma je koja se najviša “googlala” u 2018. godini. Inače, prvotni spot iz 1975. godine snimao se samo tri sata i koštao svega 4 i pol funti.

Komentari