Otkriveni najomiljeniji horoskopski znakovi

242

S obzirom da astrologija raste u popularnosti među milenijalcima, stručnjaci na PsychicWorld.com htjeli su jednom zauvijek odgovoriti na pitanje o kojem se najviše raspravljalo: o tome tko je najomiljeniji u horoskopskom znaku!

Kako bi to učinili, stručnjaci su proveli analizu pozitivnih reakcija do 180.000 tweetova na Twitteru kako bi utvrdili koji su znakovi dobili najveći postotak pozitivnih reakcija.

Uz istraživanje, poznati vidovnjak Inbaal Honigman daje uvid u to zašto nam se neki znakovi sviđaju više od drugih.

Rezultati:

image001

PsychicWorld.com može otkriti da su Ovnovi najomiljeniji horoskopski znak sa 62,30% na Twitteru pozitivnih reakcija – to je 30% više od prosjeka od 48,10% u 12 znakova. Slijede ostali vatreni znakovi, a Strijelac (59,67%) i Lav (53,41%) su na drugom i trećem mjestu.

Inbaal komentira “Svima su najdraži znakovi vatreni – otvoreni, smiješni, životni i duše zabave, očito imaju svoje obožavatelje. Njihov ekstrovertan i slobodan duh tjera ljude da žude za njihovim društvom.” Na suprotnom kraju je Škorpion s 44,29% relevantnih tweetova pozitivnih reakcija – 29% niže od Ovna. Inbaal komentira “Na dnu imamo vodeni znak, introvertiran i dubok, često ih se pogrešno razumije. Njihova ljubazna i odana priroda skrivena je iza tihe fasade, tako da ne stječu sljedbenike tako lako kao njihovi vršnjaci. Jedan vodeni znak izdiže se iznad ostalih, Riba (51,68%), koja je sklona otvoreno staviti druge ispred sebe.”

Zodiac Graphic 1

Značajno je da su svi zemaljski znakovi blizu jedan drugom u sredini ljestvice, a Jarci (50,64%), Bikovi (50,19%) i Djevice (47,61%) zauzimaju šesto, sedmo i deveto mjesto. Inbaal komentira: “Zemljani znakovi su pouzdani, stabilni i smireni, što su sve pozitivne osobine, ali ih nije briga što drugi misle o njima i neće se potruditi da vam udovolje! Dva zračna znaka, Blizanci (45,76%) i Vodenjak (45,19%), često prolaze lošije od zemaljskih znakova – pametni su, neobični i šarmantni, ali za tržišnu nišu. Vaga (51,91%) je jedini zračni znak koji čini pet najboljih – Vage su mirovne snage Zodijaka, pa su uvijek potrebne za suđenje ostalima.”

Najčešći pozitivni osjećaji za svaki znak:

Zodiac Graphic 2

L.B.

 

Komentari