One su spremne za ljeto! Poznate ljepotice odabrale kupaće kostime

1232
Tea Mlinarić i Lana Gržetić

LISCA u Opatiji svečano je otvorila novouređeni dućan u kojem su uz predstavljanje nove kolekcije uzvanici uživali u cateringu, jagodama u čololadi i šampanjcu. Dari Južna, vlasnik Lisce i direktor Marko Ninčević pozdravili su uzvanike, a Gorazd Uratnik i Josipa Poljičak direktorica za Hrvatsku pripremili su prigodne poklone nazdravivši šampanjcem.

Budući da se bliži ljeto bivša Kraljica svijeta Daniela Gračan, aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić, Miss Universe Ivana Paris, Ivana Mamilović Fordov Supermodel te nekadašnja Miss Hrvatske Lana Gržetić posebnu pozornost obratile su na atraktivne kupaće kostime i odabrale onaj koji će ovo ljeto nositi na plažama.

Tom prilikom upitali smo ih kakve kostime vole i u čemu se najbolje osjećaju. Daniela Gračan još uvijek se može pohvaliti besprijekornom linijom stoga nema problema sa odabirom onog idealnog modela bikinija.

Tea Mlinarić kaže da voli jednobojne kupaće kostime poput crnih i da nosi jednostavne, moderne modele visokog struka.  Lana Gržetić i Ivana Paris preferiraju trendi modele koje su pronašle u Lisci. “Preferiram dvodjelne kostime svijetlijih boja poput bijele,zelene i tirkizne sa minimalnim zlatnim detaljima te kostime mornarskog uzorka”, ističe Paris.

Uopće ne sumnjamo da će naše ljepotice ubrzo izazvati pozornost na nekim od hrvatskih plaža.

Komentari