Ona je najbogatija pjevačica na svijetu, evo kako je zaradila svojih 600 milijuna dolara

12

Sa svojih 600 milijuna dolara bogatija je i od Madonne, i Celine Dion, a čak i od Beyoncé. Rihanna je službeno najbogatija pjevačica na svijetu. Prodala je više od 60 milijuna albuma, no svoje bogatstvo nije stekla samo glazbom.

U 2016. godini samo od glazbe je zaradila 22,3 milijuna dolara, a od svjetskih turneja još 137 milijuna. No pjevačica se obogatila i od mnogobrojnih suradnji. U 2014. godini sklopila je partnerstvo s Pumom, a 2017. godine s LVMH, što joj je najprofitabilnija suradnja jer je samo te godine ta kozmetička grupa zaradila preko 550 milijuna dolara.

Rihanna se obogatila i na nekretninama. Kupila je vilu u Los Angelasu za 6,8 milijuna dolara, a kasnije ju prodala za 7,4 milijuna.

No kako zarađuje, pjevačica tako voli i trošiti. Trenutno živi u sedmosobnom stanu u Londonu za koji plaća oko 20 tisuća dolara na tjedan, a putuje samo privatnim prijevozom.

2011. godine iznajmila je jahtu za 300 tisuća dolara tjedno kako bi plovila oko Francuske rivijere. Rihanna troši oko 38 tisuća dolara svaki tjedan na tretmane ljepote, čime plaća osobnog vizažista, dermatologa i ostale stručnjake koji su joj potrebni.

No ne ulaže Rihanna samo u sebe i svoje potrebe. U 2012. godini osnovala je Zakladu Clara Lionel, nazvanu prema baki i djedu. Zaklada nastoji djeci diljem svijeta osigurati kvalitetnu edukaciju i brigu za zdravlje.

Komentari