Održana promocija kalendara Riječki dečki 2012.

307

Šesnaesti po redu humanitarni kalendar Riječki dečki 2012., sinoć je predstavljen u Cukrarikafe Baru gdje su se okupili brojni Riječani, a zvijezde večeri bili su ovogodišnji „Riječki dečki”. Humanitarni duh, prijateljstvo, ljubav prema moru – jer more je život, spojila je čak dvadeset i jednog „Riječkog dečka“ .

Kalendar naziva „Dobro jutro, more“ ove godine ugostio je Marka Baraća , Alana Klanca, Damira Pučara, Vladimira Jardasa, Deana Girotta, Borisa Konjuha, Davora Perovića, Daria Buterina, Roberta Mohovića, Marina Lovrovića starijeg, Vlatka Ignatovskog, Dina Škamu  te cijelu posada broda Golovik na čelu s kapetanom broda Damirom Uhačem.

Promociju kalendara pratilo je i otvorenje izložbe fotografija iz kalendara Riječki dečki 2012. nastale pred objektivom fotografkinje A. Saške Mutić, koja je na vrlo uspješan način opustila i fotografirala „dečke“  na raznim riječkim eksterijerima.Izložbu je moguće razgledati sve do 19. prosinca.

Tijekom večeri u ugodnoj atmosferi, dobroj glazbi i morskim zalogajima uživali su svi prisutni koji su svoj doprinos dali i kupnjom kalendara po cijeni od 45 kuna.

Kalendar Riječki dečki 2012. moguće je kupiti i putem sustava iNovina, i to pet prodajnih mjesta na Korzu te Tower Centru Rijeka. Tradicionalno kalendar će se prodavati i na štandu tijekom vikenda 16. i 17.12. kada se članovi „Humanitarne udruge Riječki dečki“ nadaju da će svih 1000 komada kalendara biti rasprodano. Cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je Dječjem domu Oštro-Kraljevica.

[nggallery id=87]

Foto: Mario Lesić

Komentari