Obilježavanje Svjetskog dana obitelji premješteno za subotu, 21.05.2011.

55

Zbog najavljene kišne i vjetrovite nedjelje, prvo od događanja u sklopu kampanje Rijeka u kretanju, obilježavanje Svjetskog dana obitelji, odgađa se za slijedeći vikend, točnije u subotu 21.05., u istim terminima, od 13 do 18h, na istoj lokaciji – Molo Longo.

Najavljena nagradna igra koja od ponedjeljka, 16.svibnja kreće na Facebook stranici kampanje, https://www.facebook.com/rijekaukretanju , početi će kako je i predviđeno, tako da pozivamo sve one koji još nisu, da postanu fanovi Facebook stranice kampanje „Rijeka u kretanju“.

Sve su obitelji pozvane da u periodu od 16. do 23.05. fotografije obiteljskh izleta, druženja i šetnji, postave na Facebook stranicu kampanje. 11 fotografija koje osvoje najveći broj „lajkova“ osvojiti će nagrade iz bogatog nagradnog fonda.

U subotu će se održati drugo kolo nagradne igre za sve obitelji koje dođu na Molo Longo i prijave se za sudjelovanje, te će biti izvučena i glavna nagrada, vikend u obiteljskom hotelu Vespera**** na Malom Lošinju.

Građani će putem medija i putem društvenih mreža biti obaviještavani o daljnjem toku akcija vezanih za kampanju „Rijeka u kretanju“.

Još jednom pozivamo Riječane da u što većem broju u subotu 21.05. dođu na Molo Longo i podrže akciju.

Jer „Hodanje je zdravo, Hodo ima pravo“!

Komentari