Novi život Ivane Banfić u kućici od gline, slame i drva!

131
Foto: Instagram

Dance zvijezda 90-ih Ivana Banfić napravila je potpuni zaokret u životu. Posjet Indiji prije 11 godina na Ivanu je ostavio duboki trag, djelić atmosfere te mistične zemlje prenijela je u Hrvatsku. Ivana je danas i integrativni tjelesno orijentirani psihoterapeut, fitness trenerica, ljubiteljica prirode, avanturistica, putnica po svijetu, mama, supruga.

Ivana je kraj rijeke Kupe izgradila kućicu od gline, a skoro će ova oaza mira postati dom njezinoj obitelji, suprugu i sinu. Kuća je napravljena od prirodnih materijala, a kako izgleda, pokazala je Ivana na Instagramu.

Da mi je netko rekao prije 11 g. kada sam prvi puta posjetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živjeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, moš si mislit!! Uskoro će naša obiteljska kućica biti gotova. U prirodi kraj rijeke Kupe u šumici. Znakovi su svugdje oko nas, samo ih trebamo vidjeti i prepoznati što nam govore. Nekako sam mišljenja i vjerujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negdje gore.. Imate li slična iskustva voljela bih da ih podijelite..“, objavila je Ivana na Istragramu.

Ivana izgleda sretno i ispunjeno, uživa u prirodi, okružena životinjama.

Duboko u sebi osjećam i vidim da se mijenjam, postajem sve senzibilnija. Vidim duboku povezanost sa životinjama i prirodom. Upoznajem sebe.. spoznajem istinsku sreću i onu pravu ljubav koja nije vezana na nikoga posebno i za ništa vanjsko.. Ona je tu oduvijek i biti će zauvijek tu u meni“, objavila je Ivana.

Komentari