Njeno veličanstvo kutna garnitura nikad nije bila poželjnija: Opušteno i udobno odmarajte na garniturama Namještaja Mima

388

Kutna garnitura Torino iz ponude Namještaja Mima

Kada netko spomene dnevni boravak prva asocijacija je odmor, opuštanje nakon napornog dana, obiteljsko druženje ili ispijanje pića s prijateljima. Kao što naslov popularnog filma kaže – Što je muškarac bez brkova? ili, u ovom slučaju – Što je dnevna soba bez sjedeće garniture?

Možemo li uopće zamisliti udoban dnevni boravak bez sjedeće garniture? Teško! Garnitura za sjedenje, bilo kutna ili obla, mjesto je gdje odmaramo, skupljamo energiju, ljenčarimo vikendom, spavamo ako smo prehlađeni ili malo posvađani, ali i mjesto na kojem će prenoćiti prijatelj ili gost u posjeti. Ovaj svestran komad namještaja dolazi u različitim oblicima, kao slovo U za veće prostore, u obliku slova L sa lijevim ili desnim produžetkom ili pak kao udoban trosjed i dvosjed, ako se radi o manjem stanu ili studiju.

Pet friendly materijali

Namještaj Mima u svom asortimanu ima brojne modele kutnih garnitura, različitih veličina, dizajna, dezena i boja, a materijale i tkanine možete odabrati prema vlastitom izboru. Ako u kućanstvu s vama živi i kućni ljubimac, onda je najbolje odabrati garnituru s pet friendly materijalom koji odolijeva dlakama vaših čupavaca, lako se održava i čisti, a moguće ogrebotine mogu se obrisati i izgladiti brisanjem. Water repllent tkanina pruža dodatnu sigurnost, presvučena je posebnom zaštitom koja spriječava upijanje tekućine i zaustavlja njeno prodiranje. Odlučite li se za takve materijale, slobodno se možete opustiti i maziti s vašim kućnim ljubimcima, jer je održavanje takvih garnitura lako i jednostavno.

taylor garnitura

Kutna garnitura Taylor iz ponude Namještaja Mima

Odaberite savršenu garnituru za apartmane

Prilagodljive svakom prostoru, sjedeće garniture predstavljaju toplo utočište svakog doma.

Ako je riječ o turističkim apartmanima ili kućama za odmor i tu garniture igraju važnu ulogu. Naprosto moraju biti privlačne, udobne i stilski usklađene s cijelim prostorom. Nekoliko će jednostavnih poteza pretvoriti garnituru  u dodatan ležaj, a njihova konstrukcija i kvaliteta materijala omogućit će udobno spavanje. Često se ispod sjedećeg djela garniture nalazi veliki sanduk za spremanje posteljine. Potpuno praktično rješenje za domaćina i za gosta, sve na jednom mjestu. Mnogi iznajmljivači nisu spremni primati goste s kućnim ljubimcima, ponekad i zbog samog interijera, pa garniture s pet friendly i water repllent materijalima mogu predstavljati dobro rješenje i umanjiti bojazan od mogućih nezgoda s kućnim ljubimcima na ljetovanju.

kutevi-s-karakteristikama10

Kutna garnitura Morgan Mini iz ponude Namještaja Mima

Pomični nasloni za glavu za dodatnu udobnost

Kutne garniture zbog svoje prostranosti, osjećaja udobnosti i multifunkcionalnosti  vrlo su popularne i predstavljaju centralno mjesto opuštanja i druženja kada smo kod kuće. Dodatnu udobnost  omogućit će glavonasloni ili nasloni za glavu, koji se zahvaljujući različitim visinama i dubinama  mogu pomicati u različite položaje kako bismo se idealno smjestili dok gledamo televiziju ili služe kao lumbalna potpora i čuvaju leđa.

MELODY kutevi-s-karakteristikama2

Kutna garnitura Melody iz ponude Namještaja Mima

FLORENCE kutevi-s-karakteristikama9

Kutna garnitura Florence iz ponude Namještaja Mima

Visoke nogice dizajnerski su „must have“ kod proizvodnje namještaja i kutnih garnitura. Upravo zbog nogica vaše će kutne garniture izgledati elegantnije i lakše, a prostor veći i prozračniji. Dodatna prednost je što nogice olakšavaju besprijekorno čišćenje.

GEORGINNA kutevi-s-karakteristikama4

Kutna garnitura Georginna iz ponude Namještaja Mima

Kada ste smjestili kutnu garnituru, možda još ostane mjesta za poneku udobnu fotelju ili dodatnu sofu ukoliko se radi o većem prostoru. Budite hrabri, poigrajte se kombinacijom boja, materijala, pa čak i stilova, upotpunite to detaljima za uređenje interijera iz bogate ponude Namještaja Mima.

Rio

Kutna garnitura Rio M iz ponude Namještaja Mima

Mimini dizajneri interijera i educirani djelatnici stoje vam na usluzi, a u Miminom Webshopu očekuje vas niz informacija i prijedloga gdje možete dobiti inspiraciju i potaknuti želju da na najbolji način obnovite namještaj i stvorite pravi osjećaj doma.

Komentari