Nina Kraljić žestoko reagirala na komentare o njezinoj odjeći na plaži

247
FOTO: Facebook - Nina Kraljić

Nekadašnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu Nina Kraljić na svojem je profilu na Instagramu podijelila fotografiju s ljetovanja koja je privukla malo više pažnje pa je pjevačica reagirala na komentare medija.

Radi se o pokretnoj fotografiji u kupaćem kostimu koji ne pokriva stražnjicu.

View this post on Instagram

Zen hoću. I sunce.

A post shared by Nina Kraljić (@ninakraljic) on

O toj su fotografiji mediji pisali kako je Nina prvi put pokazala svoje “atribute”, a inače se isticala po neobičnim odjevnim kombinacijama i ludim frizurama.

Na to je Nina reagirala statusom na Facebooku u kojem osuđuje objektiviziranje žena umjesto stavljanja naglaska na umjetnost.

“To nisu tangice nego obični jednodijelni kupaći. Cura sam od 27 godina, šta očekujete da nemam tijelo? Ne kužim tu opsesiju guranja žena u površnost (što je obukla i s kim je i kakva joj je kilaža) Šta ne pišete o glazbi? Pa evo npr. nedavno sam bila u Rusiji predstavljala Hrvatski etno. Apsurdan je ovaj pristup i tko mi kaže da žena nije konstantno objektivizirana kao komad mesa laže. I btw. na mom instagramu ima svakakvih slika, nije ovo prva u badiću. Znate ja ljetujem svako ljeto. 
I svako ljeto imam dupe. Čudo! Šok i nevjerica! Nina ima dupe. Wow. Nije da smo time stalno bombardirani. Kak vam već nije dosadilo ovo? Iako priznajem da ima pjevačica koje idu i tim alternativnim putem stjecanja pr-a (ne ulazim u taj izbor), meni je draže kad recimo poslušate moju mjuzu??? Znate ona lijepa grana umjetnosti?? Imam i toga na instagramu isto.
Kažu mi bolje šuti, svaki pr je dobar pr. Ne slažem se. Ovo je bljak i nema veze s ničim osim devalidacijom ženskog tijela i degradacijom kulturnog rada. Neki od nas pokušavaju držat umjetnost na nivou i rade glazbu zbog glazbe. A moja slika kak uživam na plaži nema veze s tim. I zaboga, ako stalno gledate u guzice i jedino to po vama zavrijeđuje pažnju i članak, bar naučite razliku između tangica i monokinija. Eto bar to.
I zadnji single mi se zove ‘Mi’. Google it.  Volim vas, ali dajte molim vas”, stoji u Nininoj objavi.

To nisu tangice nego obični jednodijelni kupaći. Cura sam od 27 godina, šta očekujete da nemam tijelo? Ne kužim tu…

Objavljuje Nina KraljićPetak, 19. srpnja 2019.

 

 

Komentari