Nina Kraljić briljirala na ovogodišnjem MIK-u s čak 4 nagrade

236
FOTO: Facebook - Nina Kraljić

Ovogodišnji Festival melodije Istre i Kvarnera završio je s mnogobrojnim nagradama koje su se dodijelile u Opatiji. Nakon predstavljanja 20 kompozicija u Puli, Kastvu, Puntu, Novom Vinodolskom te naposljetku u Opatiji publika je odlučila o konačnom pobjedniku, a tu je titulu uzeo Joso Butorac sa skladbom “Primorska arija”. 

Na MIK-u je sudjelovala i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2016. godine, Nina Kraljić. Mlada se glazbenica istaknula s najviše osvojenih nagrada. Pjesma “Se do kad je sveta” koju je Nina izvodila dobila je nagradu za najbolji aranžman koji dodjeljuje Radio Istra, a osvojio ju je Saša Markovski. Pjesma je osvojila i 2. nagradu ocjenjivačkog suda, kao i nagradu Čakavskog sabora za najbolji tekst, za što je zaslužan Vjeko Alilović.

Nini Kraljić uručena je nagrada “Zlatni mikrofon” HR Radio Rijeke za najbolju interpretaciju za izvedbu skladbe “Se do kad je sveta”.

Aranžman pjesme “Se do kad je sveta” potpisuje Saša Markovski, glazbenik i producent te član banda Urban&4. Za tekst je zaslužan Vjekoslav Alilović. Obojica su dobitnici nagrada na ovogodišnjem MIK-u.

 

Komentari