Nikolina Pišek novom slikom na Instagramu zgrozila pratitelje

Nakon operacije usnica i 4 operacije nosa, novi izgled razočarao je Nikolinine pratitelje na Instagramu

1639

Jednom prilikom za InMagazin Nikolina je izjavila: “Da, bilo je nešto ovo ljeto, neko povećanje u pitanju. Ljudi komentiraju, to je sasvim normalno. Ja se ne uplićem u te komentare, niti se želim pravdati, niti imam što opravdati.“

Nikolina Ristović (Pišek) jedna je od onih koji ulažu u svoj izgled i ne srame se mnogih estetskih operacija. Izvršila je tako između ostalog, čak 4 korekcije nosa i povećanje usnica.

Slika iznad izazvala je brojne negativne reakcije Nikolininih pratitelja, koji smatraju kako je ipak u pokušaju uljepšavanja pretjerala. Tako se mogu pronaći komentari poput:

„Nikolina mi je nekad bila prelijepa zena, imala je prirodnu ljepotu…cemu i zasto (nos/usta) nikad necu razumijeti…Steta. Nadam se da ce stati, vratiti se ako je moguce u svoj prirodniji izgled i jednostavno biti sretna sobom. Mama je, a to je vec dovoljan razlog za svu srecu svijeta.“ – I.B.

„Meni je nikolina iz daaavnih dana bila stvarno ljepa zena i stvarno mi nije jasno zakaj radi na sebi da bu grsa…to mi neide u glavu…ima dvoje djece al ocito je nezadovljna i nesretna…neznam koji bi razlog bio al sve je u glavu…meni zao takvih ljudi…“ – M.

Međutim pronađe se i koji komentar koji sugerira kako je samo riječ o ljubomornim ženama.

„Ne komentiram gotovo nikada i nikoga! Pratim profile koji mi se sviđaju! Ne razumijem ljude koji prate nekoga samo da bi ga kritizirali! I to uvijek žena ženu!?!?“ – T.

Za usporedbu priložili smo i sliku Nikoline iz 1999. godine, prije operacija. Sami prosudite.

Nikolina Pišek – prije operacija (1999. godina)

Kao odgovor na negativne komentare Nikolina je objavila i kratki video selfie s kratkom porukom “Video selfie a day keeps enemies away.”

View this post on Instagram

Video selfie a day keeps enemies away…. 🤪

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Ako pogledate njezin profil na Instagramu zamijettit ćete kako se na ostalim, prijašnjim objavljenim slikama mogu se naći većinom pozitivni komentari, prepuni laskanja. Možda je ova slika samo prelila čašu i jednim lošim komentarom izazvala lavinu ostalih, kako to inače biva na društvenim mrežama.

 

Komentari