Nakon Twittera, Trumpa će maknuti i iz filma Sam u kući 2?

64

Na internetu su sve češći pozivi za uklanjanje nezaboravne uloge Donalda Trumpa u filmu Home Alone 2: Lost In New York. Ovi prijedlozi dolaze nakon nereda Capitol Hillu, a Trump se suočava s potencijalnim drugim opozivom zbog svoje uloge u poticanju nasilja.

Odlazeći predsjednik suočen je s neizvjesnom budućnošću, a mnogi unutar Republikanske stranke prekidaju veze s kontroverznim političarom. Trump bi se također mogao suočiti s daljnjim kaznenim istragama nakon što napusti dužnost. Međutim, nekima to ne ide dovoljno daleko.

Preko Twittera, mnogi sada pozivaju da se naslijeđe Trumpa izbriše na bilo koji način – uključujući njegov neslavni nastup u Home Alone 2. Trump glumi u sceni kratke razmjene informacija s likom Macaulaya Culkina, Kevinom McCallisterom, koji pita poslovnog mogula za upute u predvorju hotela Plaza u New Yorku u vlasništvu Trumpa. Trump čak ima liniju dijaloga, nalažući Kevinu da ide “niz hodnik i ulijevo.”

Nakon nereda u Washingtonu, novinar Joseph Longo iz Mel Magazinea smatra da ga treba ukloniti iz filma.

Iako ne postoje službeni planovi za uklanjanje Trumpove pojave u filmu, nevjerojatno je da ne bi bilo prvi put da se raspravlja o brisanju scene. Kanadska radiodifuzna tvrtka (CBC) prethodno je uklonila Trumpovu kratku ulogu. U to su vrijeme tvrdili da je to prostor za reklame, međutim to nije spriječilo Donalda Trumpa mlađeg da taj potez označi “patetičnim”. Bit će dosta onih koji su radili na Home Alone 2 i koji bi bili sretni kad bi izbrisali ovu scenu, uključujući redatelja Chrisa Columbusa koji je nedavno otkrio kako je američki predsjednik nasilno ušao u film.

Columbus je dodao da je scena ostala u filmu tek nakon što se dobro testirala kod publike. Hoće li izazvati isti odgovor i danas, tek ćemo vidjeti.

Izvor: Irish Post

Komentari