Nakon 15 godina, Chanel je lansirao novi parfem

Nakon predstavljanja u Parisu, novi je parfem ekskluzivno predstavljen i u Zagrebu

135

 

Nedavno je, svjetski poznati Chanel na privatnoj zabavi u Pariškom Palais de Tokyo predstavio svoj novi parfem naziva Gabrielle Chanel, što je prvi parfem kuće Chanel nakon punih 15 godina. Parfem zajednički potpisuju Olivier Polge i Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory, a ovaj novi parfem svojim mirisom dočarava osobnost osnivačice brenda Gabrielle Chanel i njene mantre – odaberi svoju destinaciju, pronađi svoj put, postani osoba kakvom želiš postati i ostani vjeran sebi.

Predstavljanje parfema popraćeno je dojmljivim instalacijama i video projekcijama, dok je sama bočica prikazana kroz igru svjetlosti i sjene. Večer je završena projekcijom reklamnog filma koji će pratiti ovaj parfem, a koji će u javnosti biti predstavljen 1. rujna, za kada je najavljen i dolazak ovog parfema u prodaju. Glamuroznom predstavljaju odazvali su se mnogobrojni celebritiji poput Pharrella Williamsa, Kristen Stewart, Sébastiena Telliera, Tilda Swintona i Katy Perry.

Nakon predstavljanja ovog parfema u Parisu, Gabrielle je predstavljen i u Zagrebu i to u Esplanadi i Gliptoteki, koje su se tom prilikom predstavile u mirisno središte naše regije.

 

Komentari