Najpopularnija ”prijateljica” ruši rekorde Instagrama

23
Facebook: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston napravila je pravi boom kada je prije tjedan dana otvorila profil na Instagramu i već u roku od 45 minuta stekla milijun pratitelja, među kojima su se našla i druga poznata imena poput Kaley Cuoco iz Teorije velikog praska, Jennifer Lopez i Justina Biebera.

Posebno oduševljenje pokazao je Jenniferin bivši suprug Justin Theroux, s kojim je ostala u dobrim odnosima. On je izjavio da će Instagram biti prilika da i oni koji još nisu shvatili koliko je Jennifer duhovita osoba to konačno saznaju.

Prvom objavom zaigrala je na nostalgiju obožavatelja i objavila zajedničku fotografiju čitave glavne glumačke postave serije Prijatelji, jedne od najuspješnijih humorističnih serija svih vremena. Zanimljivo je što je Jennifer već uspjela po popularnosti na toj društvenoj mreži nadmašiti sve svoje kolege iz serije (jedino Matthew Perry ili ”Chandler” još nije na njoj).

U međuvremenu je broj Jenniferinih pratitelja premašio brojku od 16 milijuna, no miljenica Hollywooda ne dopušta da joj to udari u glavu.

Izjavila je, naime, da si neće dozvoliti ovisnost o Instagramu te da je zbog toga odlučila u uredu držati mobitel koji će joj služiti baš za tu svrhu. Kada poželi biti aktivna na Instagramu, posvetit će se tome u potpunosti, no to joj neće remetiti mir i korištenje privatnog mobitela.

Priznala je da je baš zbog tog straha dugo odolijevala brojnim nagovorima da se pridruži popularnoj mreži, no čini se da je pronašla formulu, a o Instagramu je izjavila da joj je jako zabavan. Posebno ju veseli to što ima priliku neposrednije komunicirati s fanovima koji su time očito itekako oduševljeni.

 

Komentari