Na utakmici bez gola pala prosidba za pamćenje!

269
par rujevica
Ivana Turkalj i Mario Bušić

Na prosidbe na koncertima, osobito onima za Valentinovo, već smo navikli, no kada na semaforu nogometnog stadiona osvane bračna ponuda, onda tribine polude baš kao da je pao gol.

Ova „navijačka“ prosidba pala je na Rujevici, na poluvremenu prvenstvene utakmice između Rijeke i Hajduka i začinila inače blijedu izvedbu na travnjaku koja je završila bez pogodaka.

Lošinjanin Mario Bušić zaprosio je svoju djevojku Ivanu Turkalj preko semafora, a ona je, naravno, pristala. Ivanu je iz  rodne Kutine na Lošinj doveo posao gdje joj se dogodila i ljubav.

Ivanu smo zatekli na poslu u Lošinjskoj plovidbi gdje radi u računovodstvu. Učinilo nam se da je još uvijek u nevjerici od svega što se dogodilo, a na pitanje kako je bilo vidjeti bračnu ponudu na semaforu stadiona pred toliko svjedoka nekoliko je puta ponovila „Bila sam u šoku“!

Dodaje kako nije niti slutila što se sprema, a svome dragom odaje priznanje na velikoj hrabrosti i džentlmenskoj gesti.

Bila joj je, veli Ivana, smiješna jedna navijačica koja nije mogla prežaliti što je baš u trenutku prosidbe na kratko otišla s tribina.

Ivana uživa u prvim zaručničkim danima, a na pitanje jesu li već razgovarali o datumu vjenčanja odgovara – “polako, ima vremena“.

Više od šest tisuća gledatelja na Rujevici svjedočilo je ovome romantičnom trenutku. Golove nisu vidjeli, ali su slavili ljubavni zgoditak, a nama samo preostaje ovom mladom paru poželjeti svu sreću.

 

Komentari