Na ljeto započinje novi projekt RokPoluotok! Evo o čemu se radi

94
rokotok
Izvor: RokOtok FB

Domagoj Jakopović Ribafish je prošle godine ispunio obećanje koje je dao svome sinu. Rokotok zastava zavijorila se na 50 hrvatskih naseljenih otoka koji su po prvi put povezani plivanjem, ali i pričom. A čini se kako sljedećeg ljeta kreće nastavak.

“Dragi ljudi,

Sljedećeg ljeta krećemo u novu avanturu, plivanje oko Istre. Kroz dvije etape i dvije godine ćemo proći preko 200 kilometara oko našeg najvećeg poluotoka, a pripreme su već započele – pozdrav svima s kojim se viđam na bazenima.
Ono što bih vas danas zamolio je da pitate nekoga tko zna nekoga da se kuži u iznajmljivanje brodova jer će nam isti trebati da prati plivače na našem putu. Svake godine jedva nekako nađemo jedrilicu, a onda se nađe barem pet onih koji kažu – pa zašto mi se nisi javio, ja ti imam popust/čovjeka/brod/nešto, ali naravno, kad smo mi već odavno krenuli…
E pa, ako imate išta u vezi broda, mi imamo sponzora pa nam se pliiiz javite s nekom normalnom cijenom ili bilo kakvom idejom da što više love ode na poklone za klince. Kako će se plivati 5.000 m dnevno s jednim danom pauze nakon toga i 12 dočeka za klince na plažama, trebamo brod u razdoblju od 24.6. – 19.07.2024. i to da na njemu može prenoćiti minimalno 6 osoba (skiper, doktorica, spasitelj i ronilac po zakonu te dva plivača).
Držite nam fige za mirno more, plivajte s nama, dođite na druženje i potragu za Geocachingom, akciju čišćenja, provodite više kvalitetnog vremena s vašim najmilijima, pazite na naš jedini Planet i pratite RokOtok, odnosno – RokPoluotok!
Hvala vam što ste uz nas”, poručili su na stranici RokOtok.
Snimka zaslona 2023-11-11 095746
Izvor: RokOtok FB

Komentari