Na Kvarneru i u Istri Netflix snima popularnu televizijsku seriju Clark

524

Grad Opatija obavještava da će se 27. travnja 2021. u lučici Volosko snimati televizijska serija švedske produkcije. Snimanje će se odvijati u lučici i na jedrilici te neće smetati dnevnim aktivnostima građana.

Riječ je o projektu produkcijske kuće Scandinavian content group u suradnji s MP filmskom produkcijom iz Zagreba. Oni snimaju televizijsku seriju “Clark”, poznatog švedskog redatelja Jonasa Akerlunda, koja će biti emitirana na internetskoj platformi Netflix. Riječ je o akcijskoj drami o životu i pustolovinama antijunaka Clarka Oloffsona, švedskog „celebrity gangstera“ poznatog po sudjelovanju u pljački banke prema kojoj je nastala fraza „stockholmski sindrom“. Radnja se odvija 60-ih i 70-ih godina 20. stoljeća.

Spomenuta produkcijska kuća izabrala je Hrvatsku za snimanje lokacija koje nije moguće snimati u Švedskoj. Osim u Rijeci i na širem prostoru Kvarnera, snimanje će se odvijati u Istri i Zagrebu. 

TD Rijeka plus obavještava korisnike parkirališta na lokaciji Senjsko pristanište, da će od ponedjeljka 26.04.2021.godine od 16:00 sati do utorka 27.04.2021. godine do 20:00 sati, na snazi biti privremena zabrana parkiranja na istočnom dijelu parkirališta zbog potrebe snimanja švedske tv serije Clark.

Mole se korisnici da uklone svoje vozila. Sva vozila zatečena na lokaciji u navedeno vrijeme premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Komentari