MTV u tajnosti snima reality show u Istri, resorti rezervirani na par mjeseci

64

U Vrsaru i okolici ovih je dana u tajnosti započelo snimanje 37. sezone reality showa The Challenge, televizijske mreže MTV, prenosi Glas Istre. Tako se u vrsarskom resortu Petalon nalazi 200-tinjak natjecatelja i pratećeg osoblja, a nesumnjivo će upravo ovaj reality show donijeti turističku promociju Vrsaru i cijeloj Istri. Početak snimanja je odrađen u najstrožoj tajnosti pa tako ni čelnici Turističke zajednice Vrsara nisu bili upoznati o kakvom je projektu riječ.

Jedine informacije koje imam su da je Petalon rezerviran na nekoliko mjeseci i da MTV snima na lokacijama u Vrsaru i okolici. Znam da su spominjali neke privatne kuće za odmor. Više od toga stvarno ne znam jer su i domaći ljudi koji rade na projektu ugovorno obvezani da ne mogu o tome govoriti u javnosti. U svakom slučaju, drago mi je da se i u ovoj sezoni nešto događa u Vrsaru i nadam se da će slike Vrsara i okolice preko MTV-a vidjeti veliki broj ljudi. Ovakve velike produkcije iznimno su važne za našu promociju pogotovo u ovom za turizam iznimno zahtjevnom razdoblju”, rekla je za Glas Istre direktorica TZ Vrsar Natalija Vugrinec. Glas Istre piše kako je cijeli resort u vrsti lockdowna zbog rigoroznih epidemioloških mjera, a svi natjecatelji prije početka snimanja morali su 14 dana provesti u karanteni.

The Challenge se počeo prikazivati 1. lipnja 1998. godine, a riječ je o showu u kojem sudjeluju zvijezde programa drugih mreža poput Survivora. Voditelj The Challengea je bivši ekstremni sportaš i vozač BMX bicikala TJ Levine.

Komentari