Mr. Lee & IvaneSky: Audiovizualna pozivnica za spektakularno vjenčanje koje će se održati na otoku San Marino 4. rujna, 2021. godine!

49

Neizbježna razdoblja svakodnevice su povremena upadanja u rutine, samostalna ili u društvu partnera, koja dovode pojedinca do uživanja u istom ritmu i zadovoljstva u predviđanju sljedećeg trenutka ili pak do luđaštva u predvidivim okolnostima, rečenicama, razgovorima, licima. Sukobi dnevnih potreba i dogovori oko istih, emocionalne eksplozije i ponori, kontroverze i ustaljenost čine odnose zaljubljenih dinamično ustaljenim.

Dugogodišnju uspješnu kreativnu i umjetničku sinergiju Mr. Lee & IvaneSky prezentirali su kroz zajedničko stvaralaštvo namijenjeno i prilagodljivo različitim ukusima, a prihvaćeno od strane šire publike i struke.

Upravo ova vještina lakoće stvaranja umjetnosti u kojoj za njih nije potreban kompromis, preslikana je na privatnu, ljubavnu pričuZajednički rad romantičnog dvojca, pjesma Gundruk, slikovito dočarava svakodnevicu ali onu, ukoliko je rutinska, lako se može prihvatiti i živjeti bez ijedne zamjerke.

Glazbena podloga autora Mr. Lee & IvaneSky uz vizual art direktora Saše Hessa postaje jedinstvena audiovizualna pozivnica za već dugo najavljivani spektakl vjenčanja koji će se održati na otoku San Marino, 4. rujna 2021. godine.

Umjetnost nije za skrivanje baš kao ni slavlje emotivnih i ljubavnih zanosa zato će cijelo multikulturalno vjenčanje biti objavljeno na YouTube kanalu za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati.

Komentari