MOVIEMIX – nova i potpuno drugačija filmska streaming platforma

91

Streaming servisi postaju sve popularniji, a u Hrvatskoj se njihova ponuda sve više širi.  Shodno tome, u Hrvatsku je stigao novi streaming servis na kojoj će filmofili pronaći najkvalitetnije naslove iz svijeta filma.

Riječ je o platformi MOVIEMIX na kojoj se nalaze naslovi od dobitnika Oscara, festivalskih pobjednika, dokumentaraca, trilera, akcijskih filmova pa do najnovijih kino hitova. Korisnici MOVIEMIX-a moći će u svakom trenutku u udobnosti vlastitog doma moći odabrati film koji žele iz čak 20 različitih kategorija. Ujedno, važno je napomenuti kako na ovoj platformi možete pronaći i specifične naslove koji nisu dostupni niti na jednom drugom streaming servisu u Hrvatskoj, a filmovi se mogu gledati i preko TV aplikacije, mobilne aplikacije ili internetske stranice.

Svoje oduševljenje novom streaming platformom na društvenim je mrežama podijelio filmski i modni znalac, veliki esteta i liječnik Nenad Krokut, a filmofilima je poručio i jedan naslov filma sa spomenute platforme. Riječ je o filmu „Nowhere Special”, a kakve je ovaj film ostavio impresije na Nenada Krokuta, pročitajte u nastavku:

„Jako me ugodno iznenadila nova online platforma za legalno gledanje filmova MOVIEMIX. Ako ste se pitali gdje pronaći sve one art filmove koji redovito zaobilaze naša kina, a hvaljeni su u Cannesu, Veneciji, Berlinu i ostalim prestižnim festivalima, ovo je prava adresa. Naišao sam na hrpu pravih malih dragulja o kojima sam puno čitao ali ih nisam nigdje uspio naći. Jučer sam pogledao ovaj film pa vam ga i preporučam. Topla ljudska priča (sentimentalno, ali ne i patetično, pripremite maramice za svaki slučaj) s Jamesom Nortonom u glavnoj ulozi. Njega štujem još od serije Grantchester, gdje glumi svećenika detektiva. Ovdje glumi samohranog oca, perača prozora, koji se brine o trogodišnjem sinu (najslađe dijete viđeno na filmu od ne znam kada). Film je igrao u Veneciji, a u Puli je pobijedio u konkurenciji stranih filmova,” napisao je Nenad Krokut na društvenim mrežama.

Snimka zaslona 2021-11-30 132627
Izvor: Screenshot Facebook

Komentari