Moderne i udobne – kako odabrati cipele za djevojčicu?

I djevojčice se vole uređivati, baš kao i velike cure. Srećom, mogu birati među mnogo različitih modela obuće koja je moderna, ali i udobna, što je vrlo važno za dječju nogu i neometanu igru koja traje satima.

279
Moderne i udobne – kako odabrati cipele za djevojčicu?

Napokon je stiglo toplo vrijeme, i vašu je malenu djevojčicu nemoguće zadržati u zatvorenom prostoru. Ništa zato, odaberite moderne i udobne sandale i natikače za djevojčice i neka cijelo ljeto provede u bezbrižnoj igri na otvorenom.

Neka cure biraju

Roditelji uvijek žele najbolje za svoju djecu, i izbor obuće nije nikakva iznimka. Prva je stvar na koju roditelji obraćaju pažnju jest kvaliteta. Upravo su zato natikače za djevojčice na ecipele.hr idealan izbor jer se tu pomiruju dvije važne stvari – kvaliteta koja je roditeljima na prvom mjestu te moderan izgled na koji puno pažnje posvećuju malene buduće vlasnice te obuće. Roditelji se mogu opustiti, koji se god model malenoj djevojčici svidi, znat će da je napravila kvalitetan izbor.

Kids with colorful shoes. Children footwear
Natikače i sandale za djevojčice

 

Kako odabrati idealne cipele za djevojčicu?

Natikače i sandale za djevojčice na ecipele.hr dostupne su u toliko mnogo modela da će biti izazov odabrati samo jedan. Bilo da tražite šminkerske ili sportske modele, vrlo ćete lako pronaći nešto za svoju djevojčicu. Još bolje, neka sudjeluje u izboru s vama, ili ako joj u potpunosti vjerujete, neka sama pokaže koji joj se model najviše sviđa kako biste bili sigurni da će ih nositi.

Malena su stopala posebno osjetljiva i, naravno, želimo da im u svakom trenutku bude udobno, tako da posebnu pažnju posvetite tome od čega je napravljen uložak. Sva kvalitetna obuća ima uložak napravljen od prave kože čime osiguravate i udobnost, ali i pravi odabir za malena stopala koja rastu i razvijaju se.

Isto tako, dječja noga vrlo brzo raste, posebice ljeti, tako da se nemojte iznenaditi ako su sandale i natikače kupljene prije svega nekoliko tjedana već premale! Dobro izmjerite duljinu stopala, ali nemojte zaboraviti ni širinu, i pogledajte koliko se brojevi međusobno razlikuju. Nikako nije dobro odabrati prevelik broj, ali isto tako ne treba se ni odlučiti za broj koji je „na knap“ jer je pitanje tjedna ili čak dana kada će obuća biti premala! Nepisano je pravilo da pri odabiru obuće za djecu, nakon što djeca obuju cipelu, iza pete treba vertikalno stati prst odrasle osobe. Tako ćete osigurati dodatan prostor stopalu, ali nećete kupiti preveliki broj zbog čega bit cipela mogla spadati s noge.

Djevojčice najviše od svega vole slobodnu igru i nikako ne žele da ih obuća u tome sprječava tako da zajednički pogledajte dostupne modele i odaberite onaj u kojem će se noga osjećati ugodno i u kojem će vaša malena princeza moći nesmetano provoditi svoje slobodno vrijeme. Kvalitetne su sandale i lijepe i udobne, i ne sputavaju slobodan hod.

Pri odabiru sandala pogledajte na koji se način kopčaju. Ako vaše dijete više nije jako malo, željet će imati slobodu da si samo obuje i izuje sandale te zbog toga odaberite model koji se kopča na čičak ili neki drugi jednostavan način kako biste na taj način izbjegli nepotrebne frustracije.

Natikače i sandale za djevojčice

Natikače su vrlo često prvi izbor za djecu u ljetnom razdoblju jer ih je najlakše obuti i stopalo se u njima zbilja osjeća udobno i prozračno, ali neka ih djeca ipak ne vole jer je u njima nezgodno trčati.

No, natikače su idealan izbor za aktivnosti u vodi ili oko nje jer omogućavaju da se stopalo vrlo brzo osuši, dok su sandale odlične za šetnje i igru u parku.

Naravno, dostupne su i šminkerske sandale koje će vaša curica vrlo rado pokazivati i uživati u nošenju u kombinaciji sa svojom najdražom haljinom.

Komentari