Mladi homoseksualni par imao glamurozno vjenčanje na Opatijskoj rivijeri. Pogledajte dirljiv video

140

Mladi homoseksualni par, Michael i Vlado, nedavno su se vjenčali na Opatijskoj rivijeri u hotelu Imperial, a trenutke sa svadbe podijelili su na YouTubeu. Michael je odjenuo bijelo odijelo, dok je Vlado bio u crnom odijelu. Prvi ples otplesali su na pjesmu “Perfect” Eda Sheerana, velika zlatna dvorana hotela Imperial bilo je sjedište svadbene svečanosti, kao i terasa povijesnog hotela Kvarner.

Nije lako zauzeti se za ljubav u svijetu koji je ispunjen puno mržnje

“Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias. Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih. Prijatelji, obitelj i voljeni koji su došli iz cijelog svijeta pokazati svoju ljubav i podršku zauvijek će imati posebno mjesto u našim srcima. Nije lako zauzeti se za ljubav u svijetu koji je ispunjen puno mržnje.”, rekli su u videu.

Michael i Vlado upućuju posebnu zahvalu Opatijcima i Hrvatskoj. Svaka osoba koja je bila uključena u podržavanje njihovog fantastičnog dana pokazala je toliko ljubavi, brige i profesionalnosti. Michaelova obitelj prvi je put putovala sa zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država u Europu i nije mogla vjerovati koliko su hrvatska kultura i narod Hrvatske divni. “Ovo je bilo iskustvo za cijeli život! Biti drugačiji nikada nije lako, a biti homoseksualac za nas je bila užasna borba tijekom cijelog života. Međutim, na ovaj poseban dan okupili su se naši međunarodni prijatelji i obitelji, pod kišobranom bezuvjetne ljubavi i stvorili uspomenu koja će vječno trajati u srcima svih”, nadodaju.

L.B.

Komentari