Melania i Trump u posjet kraljici došli s poklonom koji se uklapa u njezinu kolekciju

88

U goste se nikad ne ide “goloruki”, posebice ne u goste kraljici. No što donijeti? Takva je razmišljanja imala Melania Trump kad je sa suprugom posjetila Veliku Britaniju. Odlučili su se na nešto osobno a ujedno simbolično.

Primijetivši da kraljica Elizabeta često nosi broševe, Melania joj je poklonila još jedan takav modni dodatak u vrijednosti od 6 tisuća kuna. Da bi ostala u sjećanju kraljici, broš je upakirala u kožnu crvenu kutiju s motivom Bijele kuće. Broš Tiffany & Co. brenda u obliku je crvenog maka, koji je simbol sjećanja. Tako je broš u poveznici s obilježavanjem 75. obljetnice Dana D, kojoj su kraljica i američki predsjednik zajedno prisustvovali u četvrtak.

Broš je bio dio tradicionalnog darivanja vladara. Trump je zauzvat dobio prvo izdanje ‘Drugog svjetskog rata’ od Winstona Churchilla iz 1959. te trodijelni set Duofold olovki.

Melania je također bila darovana od  kraljice. Kao i Melanijin, kraljičin je poklon bio simboličan. Poklonila joj je srebrnu kutiju s ručno izrađenim detaljom Buckinghamske palače.

Melania i Trump donijeli su osobni poklon i princu Filipu. Budući da je 97-godišnji princ bio pilot i veteran Drugog svjetskog rata od američkih je gostiju dobio Air Force One jaknu i potpisanu autobiografiju legendarnog pilota Drugog svjetskog rata Jamesa Doolittlea.

Komentari