Marni za H&M od danas i u Hrvatskoj

225

Zagrepčanke su za Dan žena dobile još jedan modni poklon.  Kolekcija poznatog dizajnerskog imena Marni, od danas je dostupna i u zagrebačkim H&M prodavaonicama. Bezvremenska i otkačena kolekcija „Marni za H&M“ predstavlja savršenu modnu kombinaciju za žene i muškarce ususret nadolazećem proljeću. Kolekciju obilježava modni izričaj prožet sportskim šarmom, odjevni komadi su prilagodljivi, nosivi u brojnim modnim kombinacijama, a značajan dio kolekcije čine i nezaobilazni modni dodaci kao još jedan prilog eklektičnoj razigranosti Marni kolekcije koja je, po prvi puta, dostupna novoj i široj publici i u H&M prodavaonici u Westgate Shopping Cityju.. Upravo se ta prodavaonica prostire na dva kata i 2200 četvornih metara, a ono što je zanimljivo jest da ima najveći dječji odjel u Hrvatskoj.

Fuzija visoke mode s komercijalnim markama postala je, čini se, nezaobilazna praksa svih brendova koji drže do sebe. Versace i Lavin su posljednja dizajnerska imena utkana u H&M. U doba kad je tržište zasićeno novim markama, za opstanak se treba boriti originalnim marketinškim potezima. Iako je H&M etablirano ime na tržištu, ovaj brend ne misli živjeti na lovorikama i staroj slavi. Konstantna inovacija jedini je put do srca kupaca.

Dizajnerska odjeća po pristupačnijoj cijeni, koncept je koji će zasigurno privući veliki interes i u Hrvatskoj. I dok riječki H&M službeno ne otvori svoja vrata, po dozu novih modnih trendova s dizajnerskim pečatom, zaputite se u Zagreb.

Komentari