Mamina miljenica – Nikolina Pišek uživa s kćeri na fantastičnim destinacijama

Suprug Nikoline Pišek je za petu godišnjicu braka počastio svoje miljenice s dugim putovanjem na nekoliko zanimljivih lokacija...

872

Suprug Nikoline Pišek (42), Vidoje Ristović samozatajan je i ne može se često vidjeti na slikama s Nikolinom, ali široj javnosti je poznat kao srpski povjesničar umjetnosti i umjetnik, sin stručnjaka za antikvitete, Viktora Ristovića poznatog kao Miša Grof.

Za petu godišnjicu uspješnog braka iznenadio je svoje dvije miljenice, Nikolinu i kćer Unu Sofiju s nekoliko destinacija. Slavlje je započelo putom u New York.

Posjetili su Skyscraper National Park, šoping četvrt Soho koja je nju kao i malu Unu Sofiu zaista očarala.

Potom su krenule prema poznatom i priznatom muzeju moderne umjetnosti MoMa, gdje se Nikolina uslikala kako uživa zajedno s kćeri ispred jedne od slika koje predstavljaju jugoslavensku arhitekturu globalnoj publici, a prikazuje spomenik arhitekta Vojina Bakića na Petrovoj gori “Ustanak naroda Banije i Korduna”.

A nije ni odoljela trenutno najpopularnijim “ružnim” tenisicama koje je posebno za nju potpisala dizajnerica.

Nakon obilaska i uživanja u New Yorku, Nikola i Una Sofija uputile su se na pješćanu lokaciju – Miami, gdje joj kako kaže skroz odgovara s obzirom da je preseksi da bi bila obučena!

Nikolina Pišek osim Une Sofije također ima i još jednu kćer Hanu (21) iz svoje veze iz mladosti s novinarom Markom Cigojem. Kćer Hana trenutno studira na prestižnom fakultetu u Edinburgu.

Komentari