Lovro Dokić, kandidat iz “Zvijezde – ljetni hit” spot za svoju prvu pjesmu snimio u Opatiji

61
Lovro Dokić, kojeg su gledatelji upoznali i zavoljeli u showu “Zvijezde – ljetni hit” snimio je spot za svoj prvi singl “Budi tu”.
Spot je snimljen na opatijskoj rivijeri, koja je cijeloj ekipi oduzimala dah.
Ovaj svestrani 17-godišnjak je naš najmlađi paraolimpijac u alpskom skijanju, a svoj prvi javni nastup kao pjevač imao je tek nedavno u show-u “Zvijezde – Ljetni hit”, u kojem je svojom  izvedbom jedini uspio rasplakati strogog Tončija Huljića.
Nije trebalo dugo da producenti prepoznaju njegov talent, neodoljivu karizmu i zreli vokal te da mu ponude suradnju.
Lovro je za svoj prvijenac izabrao emotivnu, nježnu baladu sa modernim prizvukom u koju su se mnogi zaljubili na prvo slušanje.
Glazbu, aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Tomo Bačurin Lima, tekst Danijel Vrban, a spot je režiran pod redateljskom palicom Brune Grgurića i Stelle Lutz, za čiji rad Lovro ima samo pohvale:
Kada sam čuo pjesmu koju su napravili Tomo i Danijel nisam mogao vjerovati da su je odlučili dati baš meni i da su bili uvjereni da ću je iznijeti baš na način na koji su zamišljali. Pjesma je sve ono što sam priželjkivao – nježna i emotivna melodija sa snažnim tekstom. Na snimanju spota nas je pratila super energija i zafrkancija čitavo vrijeme. Ekipa je bila izrazito profesionalna i u isto vrijeme jako zabavna, a lokacije na opatijskoj rivijeri su nam svima oduzimale dah.
Spot prikazuje zaljubljeni par koji zajedno pleše na istom mjestu od malena pa sve do zrele dobi, asocirajući time na dio teksta u pjesmi koji kaže: “…i kad prođe sve, samo ljubav ostaje…”
Prekrasne lokacije plaže i ACI marine u Ičićima, te restorana Bevanda u Opatiji pridonijele su kadrovima u spotu. Direktor fotografije bio je Bruno Fantulin, kameru potpisuju Marko Paradžik i Vuk Kolarević,  a montažu Uroš Tomotijević i Rajko Ristanović. 
Iako vrlo mlad, Lovro je ambiciozno zakoračio prema hrvatskom estradnom nebu, a sudeći prema prvom singlu nije nemoguće da će ubrzo stići i do vrha.

Komentari