Ljubavni horoskop za godinu pred nama!

Kakav će ljubavni i seksualni život u novoj godini imati koji horoskopski znak provjerite u članku!

12041
ljubljenje

Ovan

Ljubav bi mogla biti popriličan teret za Ovnove ove godine tako da ćete puno pažnje pridavati neobaveznim seksualnim izletima. Slobodni pripadnici znaka neće biti spremni na neke veće korake poput stalne veze, a oni koji su u dužim vezama neće nikako pomišljati na brak nego će biti odlučni zadržati ležeran status veze još neko vrijeme. Oni u braku će naići na neke tenzije – ništa nerješivo, ne brinite, zaboravite samo da rogovima kroz zid nije jedino rješenje. Pokažite partneru strpljenje i poštovanje koje zaslužuje i sve će biti u redu. Generalno ovu godinu gledajte kao prijelaznu u kojoj nije preporučljivo donositi nagle odluke kad se radi o ljubavi i sexu.

Bik

Dragi Bikovi očekuje vas godina puna novih prijateljstava i romantičnih veza iako ne nužno uspješnih. Pogotovo ako ćete misliti samo na seks suprotna bi strana mogla brzo izgubiti interes. Malo više romanse i emotivnog pristupa ljudima koje upoznate ne bi škodilo, čak iako od tih susreta ne bude ništa dugoročno. Iako se tijekom ove godine uglavnom zabavljate, uvijek postoji šansa da upoznate srodnu dušu, pa zato malo više truda definitivno nije naodmet.

______________________________________________________________________

Blizanci

Inače podijeljenog mišljenja ove će godine Blizanci stvoriti neobično snažne i stabilne veze sa voljenima. Bez obzira radi li se o dvadesetogodišnjem braku ili vezi od par mjeseci možete računati da će tijekom ove godine one zamjetno ojačati. Seks će u tom tonu biti puno značajniji nego što je kod Blizanaca inače slučaj i vrlo vjerojatno ćete partneru posvećivati puno više pažnje u krevetu nego inače. Oni slobodni će se ponašati slično pa vam „izleta“ sigurno neće nedostajati. Za sve vrijedi isto pravilo, ovu godinu iskoristite za skupljanje pozitivnih bodova i učvršćivanje veza.

Rak

Emotivci i često kraljice drame zodijaka ove će godine biti doslovno blagoslovljeni s brojnim romantičnim prilikama. Magnetska privlačnost pomoći će više onima slobodnima (oni u vezi bi mogli previše puta doći u napast za šaranjem pa se obavezno kontrolirajte) da pronađu zanimljiva nova iskustva pod plahtama s uglavnom suprotnim osobnostima. Zauzeti bi se trebali oslanjati na intuiciju prilikom komunikacije s partnerom – često ćete znati što trebaju i prije njih samih. Rakovi i brakovi funkcionirati će izvrsno ove godine. Bračni račići nemate nikakvih briga, čak i ako još niste vrijeme je da razmišljate o klincima.

_____________________________________________________________________

Lav

Ljubav na prvi pogled rečenica je za Lavove u 2018. Nećete znati kada ni kako, ali zaljubit ćete se do ušiju. Možda čak i preko online datinga koji ćete se vjerojatno usuditi probati. Lavovski brakovi biti će zabavni i puni uzbuđenja. Vi znate kako tetošiti svog partnera i to će vam se vratiti na isti način. Jedini problem u krevetu i komunikaciji općenito mogao bi raditi vaš sveprisutni ego pa ako ga uspijete malo stišati biti će situacija još i bolja.

Djevica

Vaša bi gotovo križarska potraga za „savršenim“ partnerom napokon mogla završiti u ovoj godini. No, to se neće dogoditi ako ne promijenite način na koji gledate svijet oko sebe. Konkretno, uključiti nešto više srca i nešto manje uma u donošenje odluka. Oni slobodni biti će okupirani s misterioznim i spiritualnim ljudima, što je dobar balans za vašu praktičnu i analitičnu stranu pogotovo u seksualnim iskustvima. Oni u ozbiljnijim vezama bi se mogli malo opustiti, pogotovo među plahtama. Vaša praktičnost pruža izvrstan oslonac za voljene no ponekada može ljude istjerati na živce.

_______________________________________________________________________

Vaga

Nažalost Vage će 2018. provesti u zbunjenosti i kaosu koji će većinom sami izazvati. Morate promijeniti način na koji percipirate ljubav kako bi spasili odnose. Vezane Vage će morati biti puno fleksibilnije nego inače i češće prihvaćati mišljenje svog partnera. Seksualni život koji će patiti zbog emotivnih tenzija osnažiti ćete uvođenjem malo romantike – što jako dobro znate pa ne bi trebalo biti problema. Ako imate ideju i priliku za neki duži zajednički put ovo je godina u kojoj bi ga trebali odraditi.

Škorpion

Škorpioni bi mogli ove godine otići u ekstreme. Ili ćete htjeti brak ili nećete htjeti ništa. Nekakvo igranje između vam neće biti na pameti. Oni koji se posvete eventualnim neozbiljnim vezicama kao takve će ih vjerojatno i završiti. Perspektive za prerastanje u nešto ozbiljnije u ovoj godini nema. Oni u stabilnim vezama će dizati sve na višu razinu i vjerojatno u ovoj godini napravit slijedeći korak. No, bez obzira u kojoj varijanti veze bili, u krevetu nećete razočarati kao ni inače. Znate što radite i vašem je partneru to jako bitno jer obično nađete nekoga tko vam može seksualno parirati.

_______________________________________________________________________

Strijelac

Strijelci bi se mogli tijekom ove godine razigrati i više nego inače. Slobodni će željeti uglavnom puno druženja bez obveza koja rezultirati će jednom zabavnom, seksualno zanimljivom i ležernom godinom. Iako, nemojte sve što se događa shvaćati previše olako. Naime postoji šansa da će netko od ljudi koje upoznate biti potencijal za dugotrajnu vezu. Strijelci u braku bi u ovoj godini trebali planirati dijete. Zreli ste za takvu odluku.

Jarac

2018. će slobodnim Jarcima dati poticaj za brojnim avanturama i upoznavanjem velikog broja novih zanimljivih ljudi. Čak i stabilni Jarac zabavljati će se bez obveza ovih 12 mjeseci. Neuobičajena situacija koja će definitivno biti odlično iskustvo. Puno zabave ne isključuje pronalaženje srodne duše, dapače, značajni susreti su vrlo izgledni. Oni u vezi koji su sigurni u svoje osjećaje prema partneru, što je Jarcima obično jako teško, mogli bi ove godine uspješno uploviti u bračnu luku. Iako predani partneru kako to samo Jarci znaju ni vi nećete bježati od zabave i druženja.

_________________________________________________________________________

Vodenjak

Avantura prije nego stabilne veze. Tako nekako će izgledati ova godina za vodenjake. Biti ćete željni isprobavanja novih stvari i u ljubavi i u seksu. Svašta je moguće tako da se pripremite na puno izazova. Vodenjaci u braku bi mogli poželjeti malo više slobode. Osjećati ćete se kao da vas partner gnjavi češće nego do sada. Komunikacija bi trebala sve riješiti pa razgovarajte s partnerom oko uvođenja nekih novosti u seksualni život. Predložite, ne namećite, i ne radite probleme ako ispočetka odbiju. Probajte izbjeći konflikte jer koliko god vam se činilo vjerojatno nećete biti u pravu.

Ribe

Nježne Ribe će u 2018. napokon dočekati ono što toliko priželjkuju, miran i ugodan ljubavni život. Bez tenzija i s vrlo opuštenim pristupom romansi i seksu bez obzira jeste li u vezi ili u potrazi za istom. Razumjeti ćete značaj komunikacije za uspjeh bilo koje i bilo kakve veze u 2018. Slobodne Ribe vjerojatno će raditi  više na izgradnji čvrstih prijateljstava nego romantičnih odnosa no kako ste u ovoj godini iz glave napokon izbacili vječnu dramu i opustili se, svašta je moguće. Uživajte u ovoj godini Ribe.

Komentari