Avantura bračnog para Rostuhar – Ljubav oko svijeta na godinu dana!

90

Nakon što je propješačio Južni pol, poznati hrvatski putopisac i pustolov Davor Rostuhar, kreće u novu avanturu, ovoga puta u društvu supruge Anđele.

Kreću na jednogodišnji put oko svijeta, u potragu za odgovorima – što ljubav znači predstavnicima raznih kultura. Naziv projekta je “Ljubav oko svijeta”, a trajat će cijelu 2019. godinu. Planiraju posjetiti dvadesetak različitih kultura na svim kontinentima, u svakoj prateći po jedan par i njihovu ljubavnu priču.Uostalom, ljubav pokreće svijet…

Davor i Anđela 01.01.2019. kreću na put oko svijeta s jednim ciljem – istražiti što ljubav znači predstavnicima raznih kultura.

Anđela i ja ćemo putovati cijelu 2019. godinu oko svijeta i kombinirati naše uživanje sa projektom koji se već dugo kuha u nama – istraživanje ljubavi kroz razne kulture! Naziv projekta: „Ljubav oko svijeta“. Planiramo posjetiti dvadesetak posve različitih kultura i u svakoj kulturi pronaći jedan par kroz čiju priču ćemo nastojat ispričati priču njihovu viziju ljubavi

Želimo posjetiti razne kulture na svim kontinentima, od lovaca i sakupljača do modernih zajednica. Želimo obuhvatiti i romantičnu ljubav i slobodnu, virtualnu, platonsku, istospolnu itd. Želimo kroz dvadeset različitih kultura zaroniti u što veću raznolikost ljubavi na našem planetu“, poručuje Rostuhar.

https://www.kek.hr/ljubav-oko-svijeta/

Komentari