Ljubav je u zraku…za sve je “kriv” jedna poljubac na Koblerovom trgu

24

Ljubav je u zraku…priča iz Rijeke mnoge će oduševiti. Dogodilo se na Dan žena, 8. ožujka na Koblerovom trgu, pokraj fontane. Jedna je Riječanka izašla s četiri prijateljice, u jednom se trenutku stvorio ON, rekao joj je da je lijepa, poljubio je i nestao…

Mlada je djevojka čvrsto odlučila pronaći tajanstvenog mladića. Javila se portalu Riječanin i zamolila ih za objavu…

Tražimo dečka koji me je poljubio na Dan žena kod fontane u Starom gradu. Bio je smeđokos i nosio je kožnu crnu jaknu. Nas četiri prijateljice smo izašle van, malo se tu i popilo. Kod fontane na Koblerovom trgu prijateljica me je u šali poprskala, bila sam sva mokra. U tom trenutku naišao je dečko koji mi je rekao kako sam lijepa i poljubio me. Odmah je i otišao i nisam ga stigla ni pitati kako se zove. Sada ga tražim ovim putem, voljela bih ga upoznati jer su mi se i on i njegov potez jako svidjeli“, kazala je.

Vrlo brzo oglasio se i mladić.

Bio sam vani s prijateljima, i mi smo bili dosta “veseli”, znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio ju. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži odmah sam odlučio  javiti se.”, ispričao nam je “Petar” kojeg su danas u svojim komentarima na društvenoj mreži mnogi pohvalili zbog njegova izravnog i romantičnog pristupa djevojci koja mu je bila privlačna“, ispričao je mladić.

Djevojka je potvrdila da su se čuli i dogovorili da će otići na kavu i bolje se upoznati…

Komentari