Ljetna škola pilatesa u Energy Fit-u

119

Ljetna škola pilatesa – Pilates na prostirci (“Pilates Matwork”) koja će se održati od 13. do 15.07., i od 20. do 22.07. – pružit će vam osnovno znanje potrebno za vođenje satova pilatesa ali i bilo koje druge vrste treninga.


Pravilno pozicioniranje i izvođenje vježbi, disanje kao jedan od glavnih aspekata pilatesa i njegova uloga tijekom vježbanja, kontrola pokreta i svjesna aktivacija mišića tijela, sve su to elementi potrebni za sigurno i svrsishodno provođenje treninga.
“Pilates matwork” podrazumijeva vježbe koje se izvode na prostirci i kojima jačamo i oblikujemo muskulaturu tijela, ispravljamo i poboljšavamo držanje, te unapređujemo fleksibilnost i ravnotežu. Pri tome često koristimo razne rekvizite – malene i velike lopte, pilates obruče, štapove i elastične trake. Dodatni rekviziti koriste se kada želimo dodati dinamiku treninzima, ali i onda kada svoje tijelo želimo staviti pred nove izazove. Njihovom upotrebom ciljano utječemo na oblikovanje mišićnih grupa, povećanje mišićne izdržljivosti i fleksibilnosti, ali nam oni mogu koristiti i kao dodatno pomagalo kojim ćemo si olakšati izvođenje određenog pokreta.

Naša će vas škola upoznati i sa metodologijom treninga i pravilnom dinanikom izvođenja vježbi, kako bi vaši treninzi bili produktivni ali i zanimljivi svim vašim budućim vježbačima, što je nešto što vrlo često nedostaje voditeljima treninga. Svaki vođeni trening mora biti dinamičan i zabavan, u suprotnom motivacija za daljnje vježbanje izostaje!

Sve navedeno naučiti ćete u nastavnom programu koji se održava kroz 25 sati u dva produžena vikenda.
Osim toga, naša ljetna škola pružit će vam obilje dobre zabave i pozitivne energije, te vam omogućiti da u opuštenoj atmosferi steknete izvrsne osnove za profesionalno bavljenje pilatesom.
Dođite, upoznajte nas i pridružite nam se jer naš je moto: Pravilna osnova temelj je za daljnju nadogradnju!

Vaš predavač i voditelj škole biti će Jennifer Glumac STOTT PILATES Certified Instructor, licencirani pilates i aerobik instruktor pri Hrvatskoj Olimpijskoj Akademiji, sa 15 godina trenerskog iskustva, a u ulozi predavača više od 5 godina, koja svoje znanje neprekidno usavršava na domaćim i inozemnim (London, Toronto, New York) stručnim seminarima i konvencijama.

Dodatne informacije možete naći na slijedećim kontaktima:

• 099/560-65-21
• jennifer.energy@gmail.com
http://www.energyfit.hr
gdje se nalazimo? 

Komentari