Limitirani bonus dobrodošlice – Favbet

106
karte

Limitirani bonus dobrodošlice je bonus koji Favbet izdaje samo u 24 sata, jedan dan u godini. Svim novim igračima koji se registriraju 18.06.2022., od ponoći pa sve do 23:59, dobivaju risk-free bet od čak 400 HRK. Instalirajte Favbet aplikaciju kako biste lakše mogli pratiti rezultate vaših omiljenih nogometnih klubova.

Uvjeti limitiranog bonusa dobrodošlice

Promocija vrijedi samo za nove igrače koji se registriraju u periodu od ponoći 18.06.2021. do 18.06.2022. u 23:59. Svi korisnici koji će se registrirati u navedenom periodu, dobivaju bonuse dobrodošlice u iznosu od 400,00 HRK RISK FREE BET opcije, 250 besplatnih vrtnji i 100% bonusa na prvu uplatu.

400 HRK Risk-free bet

Prilikom prve uplate biti će vam automatski dodijeljena opcija za okladu bez rizika, odnosno da za okladu, nakon što izvršite uplatu na svoj korisnički račun, po svom izboru aktivirate opciju “RISK-FREE BET”, te u slučaju da listić nije dobitan, na račun vam se vraća uloženi novac.

U slučaju dobitnog listića, opcija će se smatrati iskorištenom, dok će dobitak u potpunosti biti isplaćen na vaš račun. Maksimalni iznos dodijeljene RISK FREE bet opcije je 400,00 HRK, dok RFB promocija ima valjanost od 10 dana od datuma izdavanja iste.

Promociju je moguće iskoristiti samo za pojedinačnu okladu s najmanjim tečajem od 1.50 HRK, ili na listić s više događaja uključujući više kombiniranih oklada (oklade događaja uživo i prije početka događaja), ili na sistemskom listiću u kojem svaki događaj ima tečaj od minimalno 1.50 HRK.

Nakon što su novčana sredstva dodijeljena na vaš račun, u slučaju dobitne ili gubitne risk-free oklade, prije nego što povučete sredstva, dužni ste uplatiti oklade u iznosu ne manjem od vrijednosti odigrane risk-free oklade i minimalnog tečaja od 1.50 HRK (ako je riječ o listiću s više događaja ili sistemskom listiću svaki događaj treba imati tečaj od minimalno 1.50 HRK). 

Samo sportske oklade (oklade prije početka događaja ili oklade uživo) se uzimaju u obzir, kao i oklade iz Cybersport kategorije (E-nogomet, E-Košarka, E-Tenis, E-Hokej).

Ukoliko ne iskoristite “RISK FREE BET” opciju prilikom kreiranja oklade, nije ju moguće naknadno tražiti. U sklopu ove promocije možete se kladiti na događaje uživo, prematch ponudu i virtualne igre. Ostala ponuda na Favbet stranici ne ulazi u uvjete ove promocije.

Ako je vaš uloženi novac na listiću veći od 400,00 HRK (prije manipulativnih troškova) oklada ne podliježe uvjetima RFB promocije. Sredstva koja su uplaćena korištenjem risk-free bet promocije, u slučaju zatvaranja računa nije moguće isplatiti prije ostvarivanja svih uvjeta ove promocije.

250 besplatnih vrtnji

Svaki novi igrač ostvaruje pravo na čak 250 besplatnih vrtnji i to po danima:

  • 100 besplatnih vrtnji, kada se registrirate, depozit nije potreban.
  • 100 besplatnih vrtnji, nakon što izvršite drugu uplatu od minimalno 200 HRK.
  • 50 besplatnih vrtnji, nakon što izvršite treću uplatu u iznosu od minimalno 200 HRK.
  • Vrijednost besplatne vrtnje iznosi 0,10 HRK, a dodjeljuje se na igrici Burning Hot.
  • Bonus vrtnje se dodjeljuju u roku od 48 sati od registracije, odnosno depozita.

100% bonusa na prvi depozit

Možete osvojiti pun iznos svog prvog depozita u maksimalnom iznosu do 5.000,00 kn, ili dio uloženog depozita, ovisno koliko početnog uloga odigrate u 10 dana na sportskom klađenju ili na casino igrama. Bonus će vam automatski biti aktiviran, a koliko uloženog možete osvojiti možete provjeriti na Favbetovom kalkulatoru kojeg možete pronaći na njihovoj web stranici.

 

Komentari