Lego primio fantastičnu prijavu na natječaj! “Imam 6 godina i savršen sam za ovaj posao”!

Izgleda da nikada nije prerano početi tražiti posao iz snova :) !

400
EDITORIAL USE ONLY Stanley Bolland, six, from Hampshire, undertakes some work experience as a 'Model Maker' at the Legoland Windsor Resort in Berkshire, after writing a letter applying for a job he saw advertised at the attraction in his local newspaper. PRESS ASSOCIATION. Issue date: Sunday September 3, 2017. Photo credit should read: David Parry/PA Wire

Nakon što je Windsorski Legoland  objavio natječaj za posao dizajnera koji bi osmišljavali animirane Lego figure za njihov tematski park, primili su jednu aplikaciju koja ih je zadivila.

“Ja sam pravi čovjek za ovaj posao jer imam hrpu iskustva” napisao je samopouzdani Stanley Bolland u rukom pisanoj prijavi. “Imam 6 godina i volim Lego.”

Prema BBC-u, natječaj je tražio kandidate s iskustvom u produkt dizajnu, IT-u i dizajnu ambalaže, kao i interes te znanje o Legu i stvaranju Lego modela. Obećana je i konkurentna godišnja plaća.

U svom pismu, Stanley koji živi u malom gradiću Waterloovilleu u Engleskoj kao svoje iskustvo naveo je vlasništvo nad punom kutijom legića, koju skriva od svog brata kako ih ovaj ne bi moglo koristiti.

 Photo credit: Legoland/PA Wire

Legoland Windsor je navodno bio toliko impresioniran ovim mladićem da su mu ponudili da jedan dan provede kao asistent u zabavnom parku gdje je pratio jednu od iskusnih zaposlenica i pomagao joj u manjim popravcima i prijedlozima za nove atrakcije.

“Ljubav prema legićima prvi je korak u karijeri dizajnera modela tako da zvuči kao da ćeš stvarno biti savršen za taj posao, naon što završiš školu naravno”, odgovor je koji je Stanley dobio.

Komentari