Kupiti kartu za putovanje odmah ili pričekati? Ova aplikacija reći će vam kada je jeftinije

120
putovanje

Traženje povoljnih letova može biti poput potrage za iglom u plastu sijena – vremenski zahtjevno i frustrirajuće. Međutim, s pojavom aplikacije Hopper, ta potraga postaje mnogo lakša.

Aplikacija Hopper je popularna mobilna aplikacija koja se koristi za pretraživanje i rezervaciju jeftinih letova. Aplikacija Hopper svakodnevno analizira milijarde cijena letova kako bi predvidjela buduće kretanja cijena.

Koristeći povijesne podatke i napredne algoritme, aplikacija predviđa hoće li cijene letova za određenu rutu porasti ili pasti, pomažući korisnicima da donesu informirane odluke o tome kada rezervirati svoje letove.

Korisnici mogu dodati određene letove ili rute na svoj popis za praćenje unutar aplikacije. Hopper zatim prati te letove i obavještava korisnike kada je dobro vrijeme za rezervaciju. Hopper također nudi hotelske ponude i preporuke. Uz pomoć Hoppera, putnici mogu uštedjeti novac rezervirajući svoje letove i smještaj u optimalno vrijeme, umjesto da rezerviraju na temelju trenutnih cijena koje se mogu promijeniti.

Ako još niste isprobali Hopper, vrijeme je da to učinite. Prepustite aplikaciji da vam olakša potragu za jeftinim letovima i uživajte u bezbrižnom putovanju znajući da ste dobili najbolju moguću cijenu za svoj let.

Komentari