Kultna Kevinova kuća iz filma ‘Sam u kući‘ otvara vrata fanovima!

43

Ako ste obožavatelj filma “Sam u kući”, vjerojatno ste sanjali da ćete u nekom trenutku provesti Božić u kući Kevina McCallistera. Ova prekrasna ciglena kuća izgrađena je 1920. godine te ima šest spavaćih soba i tri kupaonice. Tako je poslužila kao savršena scena za veliku obitelj McCallister i Kevinove nestašne zamke za Marva i Harryja. S obzirom da film “Sam u kući” upravo slavi svoju 30. godišnjicu, Velvet Ropes pušta vas da provedete noćenje u ovoj kući. Od 12. prosinca za 2500 dolara, uz još druge naknade i poreze moći ćete na jednu noć putem Airbnb-a unajmiti ovu kuću. 

Devin Ratray, glumac koji je glumio Kevinova starijeg brata Buzza, dočekat će goste u rezidenciji McCallister putem Zooma. “Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za praznično veselje. Dakle, ove godine provedite praznike, ne tako sami, u kući mojih roditelja,” rekao je Buzz u najavi. McCallisterovi su ponovno odsutni zbog praznika.

Posjetitelji će spavati u sobi Kevinovih roditelja u krevetu s baldahinom, a bit će tu i očev losion poslije brijanja, starinski radio sat i stari ogromni televizor. Prazne limenke boje spremne su za postavljanje zamki, tu je i nezdrava hrana iz 90-ih, uključujući najfiniju pizzu u Chicagu i večera uz svijeće s vrlo kaloričnim Kraft makaronima i sirom, te susret s Buzzovim ljubimcem tarantulom, Axlom. Prostrana rezidencija nalazi se samo 26 milja sjeverno od centra Chicaga u četvrti Winnetka Illinois na sjevernoj obali. Kuća će biti ukrašena blagdanskim ukrasima, uključujući lampice i savršeno podrezano božićno drvce – jedno od omiljenih malog Kevina McCallistera.

Godine 2011., agentica za nekretnine Coldwell Banker Marissa Hopkins dobila je pristup za snimanje video turneje vlasnika Johna & Cynthie Abendshien. U to vrijeme, kuću iz filma Sam u kući par je upravo stavio na tržište za 2,4 milijuna dolara. Obitelj Abendshien kupila kuću nakon preseljenja iz Evanstona.

Ovo je prvi put da kuća otvara svoja vrata za obožavatelje koji žele ponovno proživjeti filmsku čaroliju, a rezervacije počinju 7. prosinca za boravak 12. prosinca. Airbnb će također dati donaciju dječjoj bolnici La Rabida u Chicagu kako bi proslavio ovaj rijedak događaj.

Izvor: TMZ

L.B.

Komentari