Koji horoskopski znaci su najskladnija kombinacija za brak? Provjerite ima li idealnih

61

Kada je u pitanju brak, želite biti sigurni da ste odabrali nekoga tko je kompatibilan s vama. Imati iste interese samo je jedan dio jednadžbe, ali osigurati da imate iste ciljeve, da možete koegzistirati i da ste sposobni biti prilagodljivi nužni su čimbenici u izgradnji uspješnog braka. Naravno, vaš horoskopski znak također može doći u obzir, i istina, nekim znakovima jednostavno nije namijenjeno da budu zauvijek zajedno. Čitajte dalje kako biste saznali koji astrološki znakovi nikada ne bi trebali vezati čvor.

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je navikao preuzimati kontrolu nad svim načinima života. “Potreban im je partner koji je dovoljno spontan da održi korak, ali ne previše tvrdoglav da slijedi njihov primjer”, kaže slavna astrologinja Lauren Ash. To ga čini posebno teškim za odnose između Ovna i tvrdoglavog zemljanog znaka Bika. “Bik obožava sporogoruću romansu, što ih čini energetskim neskladnim za ponosne i blistave Ovnove”, dodaje ona.

Bik

Kao drugi znak zodijaka, Bik je pod velikim utjecajem osobnih vrijednosti, što ih čini jednim od najromantičnijih znakova. To čini odnose s Vodenjakom teškim, kaže Ash, budući da “ne mogu podnijeti da im se govori što da rade ili da ih na bilo koji način kontrolira”. Većinu će puta ova dva fiksna znaka provesti svoje vrijeme boreći se glavom i boreći se za kontrolu u vezi.

Blizanci

Blizanci su jedan od najdruštvenijih znakova zodijaka i netko se uvijek zaljubljuje u njih. Međutim, njihova potreba za promjenom i raznolikošću može se činiti previše za zemaljske znakove, posebno za Jarca. “Jarac je deseti znak zodijaka i njime vlada Saturn – planet teške ljubavi, strukture, obaveza i ambicija”, kaže Ash. “Blizanci imaju tendenciju da odnose s Jarcima smatraju previše zagušljivim i krutim.”

Rak

Poznat kao jedan od najosjetljivijih znakova zodijaka, Raku je potreban partner koji s njima može zaroniti u emocionalne dubine – što znači njihova brojna promjenjiva raspoloženja. Ovan se, međutim, bori da emocionalno zadovolji položaje Raka tamo gdje je. “Ovan je ponosan, blještav i uživa u jurnjavi”, kaže Ash. “Oni će često obasipati romantične partnere hrabrim iskazima privrženosti, ekstravagantnim darovima i pretjeranom predstavom.”

Lav

Odvažno, glasno i izgrađeno s njuhom za romantične stvari, nikada nećete pronaći Lava bez datuma u rasporedu. Po prirodi su kreativni, pa ih privlače ljudi, mjesta i stvari koje su živopisne i jedinstvene kao i oni. „Iako se možda čine previše cool, Lavovima je zapravo potrebna velika sigurnost kada su u pitanju njihove ideje, šale i vještine vođenja“, kaže Ash. “Iz tog razloga, zemaljska energija licemjerne Djevice obično se ne miješa dobro s Lavom.”

Djevica

Djevice vole rutinu, strukturu i proces. I dok mogu uživati u društvu vatrenih i zračnih znakova među svojim skupinama prijatelja, Djevice trebaju mnogo više predvidljivosti od svojih dugogodišnjih partnera. “Djevice ne pate od neodlučnosti”, kaže Ash. “One točno znaju što žele i neće se smiriti dok ne pronađu partnera koji se uklapa u njihov stil života.” Ovaj mentalitet u potpunosti se kosi s bezbrižnim i avanturističkim Strijelcima, što ih čini neprikladnim parom.

Vaga

Kao drugi horoskopski znak kojim vlada Venera, položaji Vage traže veze koje im omogućuju da jedu svoju tortu. “Iako uspijevaju u bliskim partnerstvima, Vagama je potrebno puno prostora u vezi”, kaže Ash. Za njih je pripijeno ponašanje i nesigurnost od strane partnera trenutačno isključenje. “Vagi je važna ravnoteža, što otežava odnose sa sanjivim Ribama s glavom u oblacima”, objašnjava ona.

Škorpion

Hladni izvana, ali potajno slatki iznutra, Škorpione je teško shvatiti. “Vodeni znakovi imaju reputaciju emocionalnih, ali Škorpioni su vrlo privatni nakon prvog susreta”, kaže Ash. “Potrebni su mjeseci ili čak godine izgradnje povjerenja da bi se saznala istina o tome što škorpiona pokreće.” Zbog toga odnosi s Lavovima željnim pažnje mogu biti izazovni za Škorpione.

Strijelac

Budući da Strijelac traži prijateljstva, karijere i veze koje im daju slobodu, ozbiljni spojevi mogu biti izazov. “To im daje reputaciju da ih je teško shvatiti kada su u pitanju ljubav i veze”, kaže Ash. To je također razlog zašto se ne slažu dobro s domaćim i obiteljskim vodenim znakom Rakom.

Jarac

Jarci su jedni od najtežih horoskopskih znakova za impresioniranje u ljubavi i životu. “Kao kardinalni zemaljski znak, oni traže svog partnera za vožnju ili umri za cijeli život”, kaže Ash. U ranoj fazi spoja može biti teško privući njihovu pozornost, ali Jarci se u potpunosti ulažu u svog partnera nakon što se obvežu. Budući da će možda trebati malo truda da se Vaga natjera da se otvori o svojim emocijama, Jarci im nisu dobar spoj. „Ova dva kardinalna znaka imaju tendenciju da stvaraju bolje prijatelje nego ljubavnike“, objašnjava Ash.

Vodenjak

Poznati kao najnezavisniji i najslobodoumniji znak, Vodenjak traži partnera koji će ih tjerati da se razvijaju i rastu. “Vladajuća planeta Vodenjaka je nepredvidivi Uran, što ohrabruje Vodenjakov netradicionalni način pristupa odnosima”, kaže Ash. “Ovo može biti teško za kolegu fiksnog znaka Škorpiona za podnijeti, jer oni više vole graditi duboke, intimne emocionalne veze s nekoliko odabranih ljudi.” U konačnici, “intenzivna emocionalna energija” Škorpiona može ostaviti Vodenjaka da se osjeća ugušeno.

Riba

Ribe nose svoje srce na rukavu, tako da imaju tendenciju da napreduju u odnosima s drugim emocionalno osjetljivim znakovima. Dok traže partnera, Ribe traže otvorene, osjetljive, kreativne osobe. To je polarna suprotnost Blizancima koji stalno planiraju nove aktivnosti. “Ovaj munjevito brz tempo može svladati promjenjive Ribe, koje radije pristupaju životu i ljubavi sporijim, ležernijim tempom”, kaže Ash.

Izvor: Best Life Online

L.B.

Komentari