Koje su fikcijske heroine bazirane na vašem horoskopskom znaku?

96

Otkako je pandemija koronavirusa zatvorila kina i zaustavila filmsku produkciju, dugo očekivani akcijski remake Mulan napokon je danas objavljen na Disney Plusu. Uz obožavatelje koji su poludjeli od uzbuđenja, stručnjaci na PsychicWorld.com bili su nadahnuti da procijene horoskopske znakove za naše omiljene animirane ženske likove.

Mulan [Mulan] – Ovan (21. ožujka – 19. travnja)
Od krađe oružja njezinog oca do spašavanja od sigurne smrti i jednostrukog vađenja hunske vojske jednim topom, stručnjaci su rekli da bi kineska heroina bila odlučan i hrabar Ovan. Ovnovi su također poznati kao ljubitelji psihičkih izazova, ali vole i udobnu odjeću. Mislim, tko može kriviti djevojku što želi nositi hlače sa džepovima!

Eliza Thornberry [The Wild Thornberrys] – Bik (20. travnja – 20. svibnja)
Pouzdana, strpljiva i predana, ova 12-godišnjakinja ponekad zna zaboraviti da nisu sve životinje prijateljske naravi. Pokazivanje ovih snažnih osobina je razlog zašto stručnjaci vjeruju da bi Eliza Thornberry bila životinja koja voli Bika.

Velma Dinkley [Scooby-Doo] – Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)
“Jinkies” u naočalama kojoj su govorili da je Velma dvojaki Blizanac!
Njezina znatiželja neprestano dovodi nju i bandu u nevolju, a sposobnošću brzog rješavanja bilo kakvih misterioznih zadataka rekli su da ona ima sve osobine Blizanca.
S ljubavlju prema knjigama i snažnom nesklonošću zbunjenosti, Velmu ne možemo smatrati bilo kojim drugim horoskopskim znakom!

Audrey Rocio Ramirez [Atlantida: Izgubljeno carstvo] – Rak (21. lipnja – 22. srpnja)
Boksačica i automehaničarka Audrey Rocio Ramirez pokazuje kvalitete horoskopskog znaka raka. Ne samo da je ćudljiva, već i ne voli strance što vidimo na samom početku animiranog klasika – sve slabosti raka. Iako je tijekom filma odana i žilava, stručnjaci vjeruju da osobine raka odgovara T-u!

Luna Frnjau [Spužva Bob Skockani] – Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)
Naš podvodni stanovnik Luna Frnjau kreativna je, vesela i šaljiva – sve osobine lava. S ljubavlju prema zabavi s prijateljima i strastvenom u svojoj višestrukoj karijeri – nevjerojatno je tvrdoglava i arogantna pred svojim glupljim prijateljima poput Spužva Boba i Patrika.

Princeza Shuri [Crna pantera] – Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Voljena Marvel heroina princeza Shuri posjeduje jedan od najsjajnijih umova na svijetu, uz to što je ljubazna i nevjerojatno analitična. Stručnjaci vjeruju da ona ima zajedničke osobine s djevicama. #WakandaForever

Elsa [Snježno kraljevstvo] – Vaga (23. rujna – 22. listopada)
Graciozna i staložena – naša ledena kraljica Elsa, iz hita Snježno kraljevstvo, navodno je jesenski rođendanski znak horoskopskog znaka vage. Pokazujući tipične osobine vage poput izbjegavanja sukoba (bijegom u vlastito ledeno kraljevstvo!) sa svojom diplomatskom kraljevskom osobnošću.

Helen Parr  [Izbavitelji] – Škorpion (23. listopada – 21. studenog)
Naša nevjerojatna gospođa Nevjerojatna oduvijek je bila odlučna u pogledu probijanja u svijet superheroja kojim dominiraju muškarci. Snalažljiva, hrabra i nevjerojatno tvrdoglava, stručnjaci vjeruju da je ona savršeni škorpion.

Lana Kane [Strijelac] – Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)
Zvijezda Strijelca Lana Kane vrlo je čvrsta i snažne volje. Kratkom ćudi reći će sve koliko god bila nediplomatska i sarkastična. Kao tajna agentica voli boraviti na otvorenom i putovati svijetom, a stručnjaci iz Psychic Worlda vjeruju da bi ona bila zimski znak zvijezde strijelac.

Katara [Avatar: Posljednji zrakoplov] – Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)
Anime inspirirana televizijska serija Avatar: Posljednji zrakoplov gledateljima je podarila jednu od najboljih junakinja. Katara je odgovoran, discipliniran i samokontroliran lik što je čini savršenom za jarca.

Kim Svemoćna [Kim Svemoćna] – Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)
Super zlikovica koja je zaustavila tinejdžera Kim Svemoćna nije samo šutirala između predavanja, već je imala vremena i za navijanje u srednjoj školi Middleton. Njezine neovisne i humanitarne osobine navele su stručnjake da smatraju da bi ovaj omiljeni lik nakon škole bio zračni znak vodenjak.

Gospođa Frizzle [Čarobni školski autobus] – Ribe (19. veljače – ožujka 2020.)
TV-ova omiljena animirana učiteljica gospođa Frizzle je intuitivna, dobrodušna i umjetnička ličnost. Voli pričati viceve koji su povezani s njezinim lekcijama, čak i ako se ona jedina smije! Stručnjaci vjeruju da bi ovaj sveznajući lik bio riba!

 

Komentari