Kako ljetne vrućine utječu na horoskopske znakove?

47

Duboko smo u najtoplijim danima ljeta, i osim ako niste odgajani u kombiju bez prozora u Arizoni, vjerojatno ste primijetili da nas ljetne temperature sve pomalo… pokvare.

Možda je to činjenica da sva naša omiljena hrana ima preteški okus. Možda je to zato što se naša odjeća lijepi za naše tijelo na svim pogrešnim mjestima, ili je to možda osjećaj da se trebamo tuširati četiri puta dnevno. Ljetna vrućina može natjerati svakoga da se ponaša na način koji nije normalan.

Ali ne brinite; nije živčani slom; tek je ljeto počelo.

Evo kako vaš horoskopski znak najvjerojatnije reagira na vruće dane ljeta, u dobru ili u zlu.

Ovan

Ovnovi su već vrući, pa kada se temperatura izvan njihova tijela poklopi s temperaturom unutar, stvari vrlo brzo proključaju, a prvo što će puknuti je njihovo strpljenje. Stoga uključite ventilator ili im se klonite s puta.

Bik

Bikovi neće dopustiti da im ljeto stane na put u luksuznom životu, dapače, iskoristit će ga kao savršenu ispriku. Ako planirate večerati s njima, možete očekivati da će to biti na gelato mjestu, barem za lipanj i srpanj. Kolovoz je kada će se vratiti na zdraviju opciju – fro-yo.

Blizanci

Nema razloga da se osjećate krivim, Blizanci. Osim ako nemate dnevne planove za plažu ili smoothie koji se može držati u ruci, ne nedostaje vam puno. Ne postoji ništa vani na vrelini za vas osim mokrog kupaćeg kostima.

Rak

Naravno, teško je provesti cijelo ljeto plačući zbog roštilja na koji niste pozvani, ali budući da su Rakovi ionako takve plačljive bebe, možete uzeti u obzir i svijetlu stranu: barem je plakanje dobar način da se rashladite.

Lav

Ovo je tip čovjeka koji naprosto mrzi vidjeti svoj oznojeni odraz u ogledalu, kada se sav sjaji. Ali hej, barem mogu zadržati svoje samopouzdanje dok se mi ostali borimo da se osjećamo privlačno. Mislim, tko se osjeća seksi kad se fizički topi? Lav, očito.

Djevica

Nije baš da ćete svi umrijeti, začepite već”, čut ćete kako Djevica ponavlja svima koji spomenu kako je vrućina nepodnošljiva.

S druge strane, Djevica nije svjesna da je ljuta na sve oko sebe upravo zbog nepodnošljive vrućine, ali ne bi to priznala – nikada.

Vaga

Pomislili biste da je Vaga cijelo ljeto provodila šetajući po vrućem ugljenu s obzirom na način na koji kukaju zbog neugodnih uvjeta tijekom ljetnih mjeseci. To, ili će vam baciti u lice koliko jednostavno vole ljeto i kako su rođeni da žive u vrućim klimama.

Škorpion

Neka se Bog smiluje svakome tko za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci uđe u krevet sa Škorpionom. Postoji 99 posto šanse da ćete biti podijeljeni na dva dijela. Znate kako se svi uzrujaju kad je vani vruće? Pa, Škorpion zna svu tu frustraciju kanalizirati u seks, a to je dosta frustracija.

Strijelac

Vole putovati, pa što je dalje odredište to bolje, a mogli bi se i rashladiti dok su na njemu. Ništa vam ne dopušta da pobjegnete od ljetne vrućine kao zapravo samo bijeg.

Jarac

Niti jedan znak nije vjerojatnije da će upasti u potpuni mentalni bijes od Jarca jer su tako vješti sociopati. Provest će cijelo ljeto pokušavajući riješiti problem, uključivati ​​klima uređaj, puniti kuću obožavateljima, gurati glavu u ledenicu. Tada dolazi račun za energiju i nastaje pakao. Možete se zezati sa strpljenjem Jarca, ali ne i sa strpljenjem i štednim računom.

Vodenjak

Vodenjaci znaju kako se valjati udarcima. Znaju da je jedina konstanta promjena, a ljeto vide kao savršenu priliku da svoje prijatelje izbace iz kuće i krenu u avanture.

Oni će planirati izlete na plažu, vodeni park ili slatku kolibu uz vodu. Ako ne volite ljeto, nabavite si prijatelja Vodenjaka. Oni će vam pokazati ljepotu ljeta.

Ribe

Uzmite razinu ljetne drame Vaga i pojačajte glasnoću na 10. Ribe će ljeto provesti ponašajući se kao da ih tjeraju kroz stroj za mljevenje mesa, a čak i ako izađu iz kuće s prijateljima, oni će najvjerojatnije će od sebe napraviti heroja zbog toga.

Oni su najveći mučenici u Zodijaku, što drugo očekivati?, piše Elite Daily.

L.B.

Komentari